Hirdetés
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
"Ha Intel vonalon nézzük (s1151) akkor csakis Asus jöhet szóba mivel mindenki azt vesz, így van legjobban kitesztelve és ahhoz kapsz legtöbb segítséget a fórumban."
Valahogy én nem kaptam.. se a külföldi, se a Magyarországi képviselettől választ arra, (inkább hárítást), hogy mi az oka annak, hogy a Maximus VIII hero lapommal nem kompatibilisak az Intel 535-ös SSD-i, se 250GB-s, se a 120GB-s... (43 perces Windows 10 telepítés, 3-4 másodperces mikrofagyások mappanyitásnál, 4 perces gyorsformázás... onnan tudom, hogy a végén már mértem is, ja és HD sentinelnél óránként 1%-ot esett a teljesítmény, és CRC hibák tömkelege) Ekkor irtam az Asusnak, akik erre elküldtek az Intelhez, mondván, hogy ilyet sose tapasztaltak... Intelnél visszaküldtek az Asushoz, hogy ott lesz a probléma. Rendben, ment is vissza a 2SSD... elállva a vásárlástól.
Lehet csak én voltam ilyen peches, illetve a Ram sz*patásról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest