- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple iPhone 17 - alap
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
"Ha Intel vonalon nézzük (s1151) akkor csakis Asus jöhet szóba mivel mindenki azt vesz, így van legjobban kitesztelve és ahhoz kapsz legtöbb segítséget a fórumban."
Valahogy én nem kaptam.. se a külföldi, se a Magyarországi képviselettől választ arra, (inkább hárítást), hogy mi az oka annak, hogy a Maximus VIII hero lapommal nem kompatibilisak az Intel 535-ös SSD-i, se 250GB-s, se a 120GB-s... (43 perces Windows 10 telepítés, 3-4 másodperces mikrofagyások mappanyitásnál, 4 perces gyorsformázás... onnan tudom, hogy a végén már mértem is, ja és HD sentinelnél óránként 1%-ot esett a teljesítmény, és CRC hibák tömkelege) Ekkor irtam az Asusnak, akik erre elküldtek az Intelhez, mondván, hogy ilyet sose tapasztaltak... Intelnél visszaküldtek az Asushoz, hogy ott lesz a probléma. Rendben, ment is vissza a 2SSD... elállva a vásárlástól.
Lehet csak én voltam ilyen peches, illetve a Ram sz*patásról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest