- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Walter_White #119 üzenetére
Másnak megy 3200-vel is....szóval ne vedd biztosra....
De 2667 felett már tuningnak számít, szóval....[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Walter_White #114 üzenetére
Asrock-ra lehet ez jellemző...
-
Márk
senior tag
válasz Walter_White #85 üzenetére
A próféta szóljon belőled.
Olcsóbb is mit a "sima" ROG, és nekem jobban is tetszik a külseje.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #81 üzenetére
A configod nekem tetszik és gratulálok is hozzá!
A speaker csati nincs az alaplapon, igen értelek mert szeretem én is azt a csipnapást is hallani.
A lényeg hogy működik és mondod hogy vársz a vízre is.
Kérdezni is szeretném mert úgy is tudom hogy procihoz nem is adnak hűtőbordát és ez tényleg igaz?
Ha lehetséges a tapasztalataidat meg is osztanád esetleg hogy milyen az alaplapnak a tudása a gyakorlatban is.Tisztelettel: István László
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
Márk
senior tag
válasz Walter_White #81 üzenetére
Szép kis pakk, gratula hozzá!
Esetleg azt nem tudja valaki, hogy az Asus majd a későbbiekben tervez-e kiadni ócsított Crosshair VI Hero lapot ROG Strix X370 néven?
Az Intel Z270-es chipsetű lapokkal már megcsinálta: [link]
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Walter_White #79 üzenetére
Sok sok sikert kívánok most neked!
Most láttam a Ryzen topikban az előbb az 1700 -as Ryzen- -t hogy mit is tud, csak ámultam a szép eredményeken és én is erre is számítottam.
Ha lehetséges a tapasztalataidat meg is osztanád esetleg te is mert én is váltanám a configomat.
A lényeg Amd megint jót alkotott és nagyon őrülök is még csak béta a teszt de kiráz a hideg előre is hogy sokkal jobb is lett, főleg ha majd kiadják a full biosokat is.
Bocss a hosszú komentért, de nagyon drukkolok és izgulok itt is mindenkinek a sikerének.Tisztelettel: István László
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
bob011
aktív tag
válasz Walter_White #77 üzenetére
Melyik asrock a kiszemelt?
-
Marcikapap
tag
válasz Walter_White #68 üzenetére
Szia
Én ezt néztem ki, de még nem rendelhető.
[link]Az alaplapnak meg a támogatása a kővetkező.
Amivel meg befogom üzemelni az 2x4 GB 2111 Mhz Ram lesz.
A végleges ami bele kéne menni az F4-3200C14D-16GTZR .
Az még a kérdés, hogy OC esetén az Intel és az AMD megegyezik, sé csak reklámfogás az AMD logos RAM.
Vagy van egyébb paraméter amiben van eltérés.[ Szerkesztve ]
Marcika
-
Marcikapap
tag
-
leviske
veterán
válasz Walter_White #23 üzenetére
IMC-s processzorok (AMD K8 és után, Intel Nehalem és után) esetében ugye az alaplapok inkább csak módosító tényezők ez ügyben. Tehát inkább az jellemző, hogy egy vacakabb lapban válogatósabb lesz a processzor. A jobb alaplapok esetében már viszont minden a processzoron múlik.
Ennek fényében pedig az eddigi infók alapján úgy értelmezem, hogy akkor van esély arra, hogy kedveljék egymást a processzorral, ha csak 1 oldalon vannak rajta memória lapkák. Ezt könnyen tudod ellenőrizni, mert gondolom alulról belátni a heatpipe alá.
A Gigabyte-ra csak puszta gonoszságból megjegyezném, hogy innen fél évre már kint lesz minimum a 3. revízió a korai példányok támogatása pedig nagy ívből lesz letojva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest