- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CabalX
aktív tag
válasz
Atlantis #222 üzenetére
Kb. egy hete mutatták be több másik új MSI lappal együtt, remélhetőleg hamarosan elérhető is lesz.
Asusnál is van pár új lap, Gigabyte-nál és Asrocknál viszont főleg csak A320-as lapok és néhány microATXÉn folyamatosan figyelem a külfödi fórumokat az új és jelenlegi lapok kapcsán mert olyat szeretnék venni ami időtálló lenne és mindegyik mai alaplapnál találok valami defektet - lehet én vagyok túl kritikus.
Na meg még érdemes várni visszajelzésekre, tapasztalatokra - melyik hogy működik, melyikkel mi a gond.Lehet én megvárom a rev 2-es lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME H270M - PLUS Alaplap + Opciós bővítések!
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged