- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple iPhone 17 - alap
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Processzort cseréltem 5700g-ről 5800x3D-re. Nem tudom hol volt a szűk keresztmetszet pontosan, de megszűnt az audio probléma. Talán a nagyobb cache volt a kulcs. Talán hibás az 5700g. Vagy a GFX modul úgy van bekötve, hogy vmiért a PCIe sávok és az USB busz interferál egymással. Sose fogom megtudni a pontos okát. De így visszagondolva voltak USB panaszaim az első naptól kezdve évekkel ezelőtt is, csak akkor azt hittem az 5 méter kábelen nem elég stabil a jel. USB DAC random leválasztott néha. A monitor upstream USB-jének is megvolt a kedvenc hátlapi portja, ahogy a DAC-nak is. A többi portban instabilak voltak az eszközök. Lehet nem is a vezetékhosszal van a gond, hanem hardverhiba volt kezdettől fogva. Ez a 16 sávos VGA csak felnagyította lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modul (1x32GB) 5600Mhz
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest