- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Nem vagyok annyira otthon bennük, nekem egy Gigabyte B450i Aorus Pro WIFI lapom van. Erre sok helyen azt írják, hogy a VRM forrósodik 8 magos procitól kezdve. De mikor hozzám került, leszedtem a hűtőbordákat, és az összes Thermal Pad-ot kicseréltem Thermal Grizzly Minus Padra, valamint top flow hűtésem van (Scythe Big Shuriken 3)
Így a VRM-re és az SSD bordára is nyomja a levegőt, egyik sem melegebb az átlagnál. A fórumokon leírt tapasztalatokkal ellentétben... Haveromé volt az alaplap, Ő egy 3800X-szel hajtotta, ami szerintem adhatna okot a forrósodásra, de Top Flow hűtéssel nála sem volt 60 fok felett a VRM. Nálam most 6 mag/12 szálas Ryzen 5500-assal 45-50 foknál beáll maximumra a VRMHa nem garis a lap és van hozzá affinitásod, vagy ismerősöd, aki megcsinálja, én mindenképpen új, normális Thermal Pad-okat tennék a VRM-re, a gyári padok sosem a jobb minőségből kerülnek rá. Ha azzal sem jó, akkor lapot váltani. De hogy milyenre, azt majd a többiek megmondják, összesen 2 db AM4-es lappal volt dolgom (ezért nem is ajánlgatok konkrét lapot), egy ASUS Prime B450 Plus ATX lappal, és a fentebb leírt ITX-es GigaByte B450i lappal, amin az összes Thermal Pad-ot új Thermal Grizzly Pad-okra cseréltem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650M PG RIPTIDE Alaplap új
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- DDR4 párban Kingston HyperX FURY (2x8Gb 30k) + Kingston FURY Beast (2x16GB 75k)
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest