Hirdetés
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan2020
aktív tag
Igen tudjuk te egy félisten vagy
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.
Ezzel nem megbántani akarlak
Gondolom azért használsz te is Asrock X570 mert az Asus olyan jó
Az utóbbi 2 hónapban kb 10 AM4 lapot próbáltam ki és sajna köztük volt az említett 2 lap és még egy X570 Gigabyte ami tényleg csodálatos vrm-el rendelkezik hátam közepére nem kívánom a biosával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.