Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan2020
aktív tag
Igen tudjuk te egy félisten vagy
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.
Ezzel nem megbántani akarlak
Gondolom azért használsz te is Asrock X570 mert az Asus olyan jó
Az utóbbi 2 hónapban kb 10 AM4 lapot próbáltam ki és sajna köztük volt az említett 2 lap és még egy X570 Gigabyte ami tényleg csodálatos vrm-el rendelkezik hátam közepére nem kívánom a biosával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.