- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
válasz
Oliverda #1135 üzenetére
Az első hozzászólás nem nagyon ír am3+-ról, legalábbis nekem nem sikerült kivenni belőle sok értelmeset, de wikipedia-n csak meglett:
,,Mechanical compatibility has been confirmed and it's possible AM3+ CPUs will work in AM3 boards, provided they can supply enough peak current."
941-942 pin, de fizikailag kompatibilis.
-
cgod
tag
Szépnap!
Két kérdés:
Most akkor az am3, illetve az am3+ fizikailag inkompatibilis, szóval meglévő am3-mas lapban nem fog menni a Bulldozer? Olvasgattam visszafelé, de nem sikerült egyértelmű választ találni.Másik pedig:
Kezdek gondolkodni lapcserében, viszont 60k-s procik nem fognak érdekelni, tuning is csak alulfeszelés szempontjából, majd valamikori procicserénél unlock viszont igen. Emellett integrált IGP nem lenne rossz, mint ahogy a minél jobb energiagazdálkodás sem. Illetve az cél : )Maximum 15k a keret, ha egy mód van rá, újonnan, ebből már ki lehet fogni 880g-s lapokat. Mit ajánlotok, ha lehet mATX formátumban?
Emellett milyen különbségek vannak egy 15, meg egy 20-25k-s lap között, az USB3 és SATA3-tól eltekintve? Ezek nem hiányoznak, nem szeretem a parasztflashbang-et...
Választ köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Hardverkemping június végén
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged