- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
mrbig25 #1242 üzenetére
Ez a "rapid vCore switching" cucc ez másképp dolgozik a feszültségszabályozással? vagy mi ennek a lényege?
Szerintem ha az alaplapgyártó 800-as szériára épít AM3+ alaplapot, akkor csak tudják hogy működni fog. Mert a korábbi lapoknál ahol csak BIOS frissítés történt és nem egy új verzió jelent meg az alaplapból, ott tényleg lehet hogy lesznek problémák.
De ahol verziófrissítés volt, ott hardveresen is megváltoztatták a dolgokat, hogy jó legyen. Mivel a gyártók már csinálják a 900-as chipsettel a lapokat, akkor csak tudják hogy mi az amit változtatni kell a 800-as lapon hogy jó legyen. Vagy nem?
Vagy ez a "rapid vCore switching" cucc az északi hídból működik? Nem hiszem hogy a VRM-nek akkora köze van az NB-hez.Bitumen lapok, kb 2000Ft volt négyzetmétere, és nekem elég is volt annyi.
3mm vagy 4mm vastag. Az előző vinyóm volt hogy berezegtette a házat, és az ellen hatásos volt. a zajból is lefog, de a zajnak elég egy kicsi rés hogy kijöjjön és sajna a ventilátorok szellőzésénél ez pont ki is jön.
De azóta nincs az az üres hordó érzete a háznak. Szóval ha ilyet használsz, akkor nem fog rezonálni a ház az tuti
De ha egyszer feltetted, akkor nincs visszaút -
easy...rider
őstag
válasz
mrbig25 #1240 üzenetére
Köszi tippet.
Az a baj hogy muszáj micro ATX-es lapot vennem, mert a házam is az, és nem fér bele nagyobb lap. Házcsere meg nem lesz, mert túl sok munkám van benne ahhoz hogy lecseréljem
Mekkora az esély a 980G chipsetre? Mert ez tetszene
Integrált grafikával úgy vagyok, hogy sose lehet tudni mikor jöhet jól. Egyszer volt hogy fél évig azzal ment a gépem, és akkor jól jött hogy nem kellett egy olcsó VGA-t megvenni arra az időre.Igen sajnos amíg nincsenek tesztek, addig nem lehet biztosra mondani hogy a Bulldozer mennyivel lesz lassabb egy 880G-ben, ha egyáltalán lesz különbség.
Hol lehet ezzel kapcsolatos infókat találni? hogy mikor milyen chipsetek várhatók?
Prohardver eléggé Update ezen a téren? -
easy...rider
őstag
Sziasztok! Remélem ebben a topikban kapok választ
AM3+ lapot tervezek venni, de Micro-ATX-ben vagy AMD990FX chipsettel tudok venni vagy 880G-vel, 970A nincs még Micro-ATX-ben.
Ha 880G-t veszek, vajon mekkora teljesítménykülönbséget tapasztalhatok egy 970A-hoz képest Bulldozer procival? Azért kérdezem mert nem tudom mikor jönnek majd ezek az olcsóbb 900-as szériás Micro-ATX lapok, meg másrészről nem is tetszik annyira ez a 900-as széria az AMD-nél
A csíkszélesség is nagyobb mint a 800-asnál, nincs integált VGA (tudom Llano vagy micsoda, az APU ami most lefedi ezt a területet), és még nincs olyan lap ami nekem tetszeneMi a véleményetek? Későbbi bulldozerre váltást tervezve inkább várjak egy 970A-s lapra, vagy vehetek nyugodtan egy 880G AM3+ lapot?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged