- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
easy...rider #1247 üzenetére
Pontosan nem tudom, hogy micsoda...talán az új energiagazdálkodási funkciókhoz van köze. Legalábbis név alapján erre tippelek. Hogy mennyi köze van az NB-hez? ...passz.
Titkon én is abban reménykedek, hogy a régi chipsettel (880G például), de már az új AM3+ foglalattal szerelt lapok, 100%-ig ki fogják használni a Bulldozer adta lehetőségeket.
De mint fentebb is írtam, ez valószínűleg csak a hónap végén derül ki, amikor jönnek az új CPU-k. Addig felesleges hiú ábrándokat kergetniJelenleg nem ilyen házam van, de ha lesz valami frankó mATX-es lap, akkor ilyet fogok venni...és én is tervezek némi átalakítást.
-
miresz
veterán
válasz
easy...rider #1241 üzenetére
Passzív hűtés X4 B55-ön 3.8Ghz-n? Az kemény! Load ?C'
-
mrbig25
őstag
válasz
easy...rider #1241 üzenetére
Tudtommal az AMD 980G chipsetet leszámítva már nem fog semmi új megjelenni a 9-es szériában. (bár az is elképzelhető, hogy ez egy átnevezett 880G lesz, ami támogatja majd a Bulldozeres új funkciókat)
Az első pillanattól kezdve négy chipsetet ígértek, amiből már három megjelent (970 / 990X / 990FX), így már csak a 980G-vel adósak, de hogy mikor jön az kérdéses. Remélhetőleg a 'dozerral együtt megjelenik.Nem hinném, hogy 880G-ben lassabb lesz a Bulldozer, csupán az új 'rapid vCore switching' és a 'sideband temperature sensor interface' funkció nem fog működni elméletben...aztán, hogy pontosan mi lesz - az majd szeptember végén kiderül.
OFF
A házad belsejében azt a hang,-és rezgéscsillapító akármit minek nevezik pontosan? És mennyire hatásos?
Válasz jöhet PÜ-be.
/OFF -
mrbig25
őstag
válasz
easy...rider #1239 üzenetére
Szia!
Mivel a 970 / 990X / 990FX chipsetek egy ideje piacon vannak, de még említés sem volt mATX méretű lapról, ezért valószínűnek tartom, hogy ezekkel a chipsetekkel nem is lesz mATX-es lap. (az Asus ROG fórumán amolyan petíció-gyűjtés van egy 990FX chipsettel szerelt, mATX-es Crosshair V Gene lapért, de sokat még nem értek el vele...)
Szeptember végén a Bulldozerrel együtt talán megjelenik az AMD 980G chipset és ebből elképzelhető, hogy lesz mATX-es lap.
Ha szükséged van az integrált grafikára, akkor én a helyedben mindenképp megvárnám a Bulldozer érkezését és az első teszteket, hogy hogyan muzsikál egy régebbi, 880G chipsetes lapban.
Ha nincs szükséged integrált grafikára és beéred az ATX-es szabvánnyal, akkor pedig nyugodtan vehetsz egy AMD 970-es chipsettel szerelt lapot, mert már most is elég jó áron adják őket. (mATX-es, AMD 970-es chipsettel szerelt lapra ne várj, mert szerintem 0% az esély, hogy lesz ilyen....de remélem tévedek
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged