- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_taz
csendes tag
De igen 79xtd csak elzongoráztam

Ezek után már én is úgy gondolom felesleges kílódás a cl7-es időzítés üldözése! DDR2-nél még minden szépen ment (időzítés frekvencia adott feszültségen) nem voltak ilyen súlyos kompatibilitási problémák, tuningolni sem volt nehéz...Na de ez már nem az...Köszönöm a segítséget!
-
cs_taz
csendes tag
Szia! Köszönöm a válaszod/segítségedet! Látom Corsair Dominator-t használsz. Megnéztem a lapom ram support listáját és szerepel is ott. Igaz cl9 de szerintem is igazad van és ennyit nem ér a cl7. Lehet, hogy az lesz a köv amit kipróbálok.
-
cs_taz
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem. AM3 plattformra váltottam (Phenom2 X4 955c3, Asus 795xtd, 4870x2). Először vettem 2x2 Gb Mushkin black (nem frostbyte) cl7 ram kittet ami nem tudta a hűtőbordáján szereplő ref. értékeket sem (beállítás után nem boot-olt) sőt cl9-ben is fagyott prime-al, aztán kicseréltem 2x2gb G.Skill Ripjaws 7-8-7-24-ra (ami Intel p55 opt és low voltage) ez is max cl 8-ban megy. Elvileg így Prime stabil.
A 3dmark Vantage nem fut le. Elkezd "szemetelni" és utána leáll. Ha változtatok a memóriákon (időzítés, csak 1 modul van bent, volt) akkor mindig más és más stádiumban áll le a dolog de menni sehogyan sem megy.
Először a Vga-ra gondoltam úgyhogy elkezdtem játszani a Catalyst verziókkal, de haver azt mondta hogy neki is ezek a gondok jelentkeztek és a ramok voltak a ludasok.
A boltban is mondták, hogy szívnak az AMD-sek az 1600-os DDR3-al.
A kérdésem az volna szerintetek ez valóban Ram hiba, ha igen akkor 1600mhz, cl7-ben milyen 2x2 kittet érdemes venni, vagy felejtős a cl7?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- OLED monitor topic
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest