- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Press Lennox
tag
Úgy látom, nem lesz ilyen egyszerű ez a csere nekem. Most egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 van a gépemben és a rendszerem instabilitását ennek tudom be (mivel majdnem minden mást cseréltem már a gépben). Kérdés, hogy mire váltsak, egy barátom azt mondja, hogy ne vegyek DD3-as lapot, mert nem éri meg (nem gyorsabb). Valóban egy újabb kiadás a ram csere, de visszaolvasva az derült ki, hogy azért többetek szerint megéri váltani. És amiatt is zavarban vagyok, hogy milyen chipset alapút válasszak, pölö én biztos nem fogok 4 videó kártyát venni, de azt mondták nekem, hogy a drágább lapok jobb minőségűek. Ez az Overdrive egyébként jópofán néz ki, de nem biosban kell tuningolni? Vagy ez a szoftver átállítja helyettem?
Az kérdés, miszerint mennyit költenék rá, másodlagos szempont. Olyan lapot és ramot szeretnék (persze normál anyagi kerek között), ami stabil és viszonylag hosszú távú megoldással kecsegtet. Szóval, bármilyen javaslatot szívesen veszek. -
Press Lennox
tag
Hello,
Van egy Phenom II X3 720-as procim egy régi AM2-es alaplapban, amitől meg akarnék válni.
Kinéztem az újat, nekem az ASUS M4A79XTD EVO tetszik. (Ha esetleg ennél van jobb vétel, azt is szívesen meghallgatom.) Viszont abban kérnék tanácsot, hogy milyen ramot vegyek bele? Annyi féle mhz. volt és időzítés létezik, hogy tanácstalan vagyok. Ja, és nem vagyok egy nagy overlocker...
Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest