- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver87
tag
én ebben gondolkodok. ASUS M5A97 PRO az asrockok melegednek mint állat talán a ex 3as ami jó. 990 és társai az x meg fx stb azok még annyira kiforratlanok, hogy szinte használhatatlan újonnan. Ne is akarjon senki meggyőzni mert minden gyártónak a forumát lecsekkoltam és nincs márka ami megéri eddig az asus 990chipsetes alaplapról nincs infóm de sajnon ahol én vásárolok ott még nincs.
-
silver87
tag
-
silver87
tag
Köszi az infókat megfogadtam és 6970 lett a vga biztos választása abból is a 2gigás.
Most viszont ujabb problémába ütköztem miszerint az am3+ alaplapokkal sok a gond.
speciel én a gigabyte ga-990fxa-ud3 lapot akarom de olvastam róla hogy gagyi a bios és amit kézhez kapok az nem is müködik mig lenem frissitem a biost rajta. ram slotok hibásak illetve 1333mhzen kezeli az 1600as memokat.
Nézzek másik gyártót vagy nem olyan vészesek ezek a hibák? -
silver87
tag
Nos először is már magának a prohardvernek a tesztje az fx-es procikkal kapcsolatban az volt a véleménye hogy akinek x4es procija van ne váltson mert nem éri meg a 6 magos fx proci az x4 teljesítményével ért fel ez a tesztekben is jól látszik.
Még eddig senki nem győzött meg az fx procikról hogy érdemes azt venni.Vga terén pedig igen nincsenek jóban, mivel az intel nvidia párti. az amd meg ati vagyis már szinte egy és ugyanaz a márka. Ezért feltételezem hogy egy amd-s alaplap és proci nem kezelné ugy az nvidia kártyát mint az intel konfig, de már ugyis mind1 mert letettem a voksom a 6950 mellett bár szintén dilemma hogy 1 gigás de magasabb mag órajel, vagy 2 gb és alacsonyabb mag órajel.
-
-
silver87
tag
válasz
silver87 #1314 üzenetére
mégegy komoly dilemma az am3+os 990fx chipsetes alaplapok már elvileg jóban vannak az nvidia-val érdemesebb egy nvidia 560gtx-et vennem bele mint egy radeon 6870et? Árban egyeznek. leírt adatok szerint a radeon jobb. tesztek alapján persze i7es procival az nvidia viszi a pálmát, de félek hogy amd alatt már nem teljesít úgy.
-
silver87
tag
válasz
MZsoltee #1313 üzenetére
Tudnál esetleg az első kérdésemre valamit mondani? mert nagyon zavar hogy fingom sincs hogy am3+os alaplapba az x4es esetleg x6os proci ami ugye sima am3-as lesz a gondom vele? főleg stabilitás szempontjából?
a másik hogy szted se éri meg inkább egy 4 magos bulldozer mint egy x4 960as? sztem nem. -
silver87
tag
Már agyon olvastam magam tesztekkel és kb a 6 magos fx ugyanugy teljesít mint az x6 csak az fx-nek stabilitási, melegedési, és áramköri hibái vannak a prohardver és más tesztek alapján. És a stabilitási hibák eléggé ijesztőek amiket olvastam. van akinek szószerint meghalt a gépe és szerviz nem egy hozzászólotól olvastam.
Vélemény? esetleg rendelkezel ilyen procival? -
silver87
tag
Most rakok össze gamer pc-t.
ÉS a tervem az hogy am3+ alaplapot veszek és egyenlőre x4 960-as procit rakok bele lehetnek gondjaim (stabilitás, melegedés, egyéb)? vagy érdemesebb sima am3-as alaplapot vennem?? ugyanis az am3+osnak jobbak az adatai és még az ára se magasabb az elődjénél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest