- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver87
tag
-
lee56
őstag
válasz
MZsoltee #1313 üzenetére
Talán azért mert egy árban vannak sőt olcsóbb, és a régebbi 960-as X4-ek 140W fogyasztási keretbe tartoztak. Ráadásul [már nem is gyártják], csak 965-öst és az is 140Wos.. A 970 hatékonyabb, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, és vannak boltok, ahol még olcsóbb is csak azért ajánlottam.
X6osítani tudtommal nem lehet egyik phenomot sem, ezt megerősítenéd egy link-el mondjuk?
És ha már a magosítást emlegeted és ajánlod, talán nézz körül a 9xx chipsetes alaplapok fórumaiban, hogy milyen "jó" tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban, még mielőtt pont ilyesmivel reklámoznád őket.
(#1312) silver87 : Milyen stabilitási és áramköri hibákra gondolsz, ilyesmiről még nem hallottam
(Melegedni meg ugyanúgy melegszik mint a 125W-os vagy 95W-os társai, ha tuningról beszélsz az más tészta, de arra vannak a jobb hűtők, hogy elvezessék)
Nekem személy szerint pár hónapja van AM3+ lapom, az amit az adataim közt látsz, egy 970 procival és semmi gond nincs vele, szerintem ha lenne ilyen súlyos probléma annak már rég híre ment volna.. -
-
silver87
tag
válasz
MZsoltee #1313 üzenetére
Tudnál esetleg az első kérdésemre valamit mondani? mert nagyon zavar hogy fingom sincs hogy am3+os alaplapba az x4es esetleg x6os proci ami ugye sima am3-as lesz a gondom vele? főleg stabilitás szempontjából?
a másik hogy szted se éri meg inkább egy 4 magos bulldozer mint egy x4 960as? sztem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged