Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Dobj be egy ventit ami a VRM részre fújja a levegőt a lapon. A semmi áramlásnál még a tavaszi szellő is jobb.
04ahgy: Amúgy több topicban is olvasgatva azt hiszem sokan vagyunk akiknek eddig meg sem fordult a fejében, hogy azt is hűteni kell. A lapra szerelt VRM bordák további hamis illúziót keltenek szerintem. Én éppen most gondolkodom a hűtés irányának megfordításán emiatt. Mivel hely alig van a borda és a gépház hátulja között arra gondoltam inkább teszek egy ventit ami befele tolja a levegőt és ezt megdöntőm amennyire lehet a VRM rész felé. A bordán lévő venti szívná tovább és utána egy másik a hát tetején kinyomná. Csak terv, majd kipróbálom.

-
04ahgy
nagyúr
Mivel a tápos topikban megválaszoltad ezt: "Köszi a választ amúgy vízhűtővel megy a gép (Cooler Master Seidon 120v)." arra a kérdésemre, hogy mi hűti a cuccot, azt is válaszold meg légyszi, mi hűti a VRM-et?
Nem csak azért linkeltem ott intervallumot, hogy a végére copy-paste módszerrel ugyanazt bebiggyeszd, hanem azért, hogy olvasd is el (jó esetben még értelmezd is) az egészet, mert pont a te esetedre vonatkozik...
A válasz: az a baj, hogy nem hűtöd a VRM-et. Az orrodig ellátsz, nem meleg a CPU, oszt jóvan, csókolom. Nem csak a CPU melegszik az alaplapon és nem csak azt kell hűteni! Mint a három szép elpukkanása az alaplapnak is mutatja, te csinálod rosszul.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- RAM topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Kingston HyperX Predator 32GB
- ALKALMI ÁR! ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest