Hirdetés
- iPhone topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Ide is beteszem, hátha tud rá valaki valamit:
Összeraktam egy 770T lapot 620-as procival és 2x2 GB Kingston memóriával. Mindent auto beállításon hagytam és most kezdeném a telepítést. Van 2 SATA WD 500-as winyó és 1 NEC SATA DVD író benne. Eddíg hasonló esetben a SATA kezelést Native IDE-n szoktam hagyni, így fel tudom tenni az XP-t és a Vista-t is gond nélkül. Most olyan gondom van, hogy akár Native IDE, akár AHCI beállításon van, nem tudom telepíteni, mert miután lefut akár a Vista, akár a Win7 telepítőnél a csík, majd indulhatna a telepítés, kifagy. Winyók még nincsenek partícionálva. Lehet ez a baj? Vagy mit állítsak és hová? Sűrgős lenne a válasz, addíg nem tudok vele mit kezdeni, szétszedni meg nem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- SkyShowtime
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest