- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, tudtok esetleg ajánlani valamilyen tesztet/hírt ahol összefoglalva láthatom, hogy milyen AM3-es chipsetek vannak, és lényegében mi a különbség? Lehetőleg ne a gyártó oldalát, hanem valami átláthatóbbat/lényegretöbőrbbet
Pl. Asusnál néztem AM3-nál hány fajta chipset köré építenek lapot, és nevetségesen soknak tűnt, és bár nem néztem végig mindet (jó hogy), de nem tudom elképzelni, milyen különbségek lehetnek.Láttam vannak ddr2 illetve am2+ kompatibilis lapok is. Nekem sem ilyen ramom, sem ilyen procim nincs, így tehát érdemes ddr3+am3-ban gondolkodni, vagy mi szólhat még a ddr2 támogatás mellett? Jelenleg talán olcsóbb a ram, de hosszabb távra tervezek, és ha később mindenképp ddr3-ra kéne váltani (nem tudom, mi miatt) akkor inkább olyat vennék. Pl. egy izmosabb Phenom proci mellé mit illene rakni?
Ti amúgy melyeket ajánlanátok, milyen különbség van köztük? Fogyasztás, memóriakezelés, vagy mik? Tervezek venni valamikor, így a 20eft-os kategóriában, elég egy pci-e 16, sok sata, gigabit lan, esetleg e-sata... nem tudom, mi még, de talán ennyi. Később lehet egy erősebb procival és vga-val megtámogatom és játszok is majd rajta, ez nem tudom chip szempontjából mennyire lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Disney+
- Mesterséges intelligencia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Félkonfig, bomba áron!
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- Kingston DDR4 (2x16GB) 32GB 2133MHz
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. Asusnál néztem AM3-nál hány fajta chipset köré építenek lapot, és nevetségesen soknak tűnt, és bár nem néztem végig mindet (jó hogy), de nem tudom elképzelni, milyen különbségek lehetnek.