- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, tudtok esetleg ajánlani valamilyen tesztet/hírt ahol összefoglalva láthatom, hogy milyen AM3-es chipsetek vannak, és lényegében mi a különbség? Lehetőleg ne a gyártó oldalát, hanem valami átláthatóbbat/lényegretöbőrbbet
Pl. Asusnál néztem AM3-nál hány fajta chipset köré építenek lapot, és nevetségesen soknak tűnt, és bár nem néztem végig mindet (jó hogy), de nem tudom elképzelni, milyen különbségek lehetnek.Láttam vannak ddr2 illetve am2+ kompatibilis lapok is. Nekem sem ilyen ramom, sem ilyen procim nincs, így tehát érdemes ddr3+am3-ban gondolkodni, vagy mi szólhat még a ddr2 támogatás mellett? Jelenleg talán olcsóbb a ram, de hosszabb távra tervezek, és ha később mindenképp ddr3-ra kéne váltani (nem tudom, mi miatt) akkor inkább olyat vennék. Pl. egy izmosabb Phenom proci mellé mit illene rakni?
Ti amúgy melyeket ajánlanátok, milyen különbség van köztük? Fogyasztás, memóriakezelés, vagy mik? Tervezek venni valamikor, így a 20eft-os kategóriában, elég egy pci-e 16, sok sata, gigabit lan, esetleg e-sata... nem tudom, mi még, de talán ennyi. Később lehet egy erősebb procival és vga-val megtámogatom és játszok is majd rajta, ez nem tudom chip szempontjából mennyire lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. Asusnál néztem AM3-nál hány fajta chipset köré építenek lapot, és nevetségesen soknak tűnt, és bár nem néztem végig mindet (jó hogy), de nem tudom elképzelni, milyen különbségek lehetnek.