- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
válasz
belaazallat #1224 üzenetére
köszi, félreérthető voltam. __nem hibás__ majdnem azt mondtam hogy giga-atom-stabil
a kérdés az, hogy a látszat ellenére előfordulhat-e, hogy lassan, apró hibákat vét a proc (a rendszer) és 2 hónap múlva nem tudom kitömöríteni az egyik archív fájlom, mert belekerült valami nyűg ami a készítés pillanatában nem tűnhetett fel.
"data corruption", hogy magyarul fejezzem ki magam
ilyesmi.
ge.
-
BadGe
aktív tag
Helló Gyerkők,
Athlon X2 4400 (939) proc-ot 230-as fsb és 4x-es HT szorzóval használok. memória 333-ra állította magát, az fsb húzással most ismét 400 közeli. (pontosabban: 166->189)
feszültségek alapon.
Az a kérdésem, hogy mekkora eséllyel mehetnek tönkre az adataim? Arra gondolok, hogy a proc stabilnak tűnik (mert annak tűnik) de közben nagyon apró hibákat vét, amiket csak későb veszek észre, pl amikor már sok ilyen összegyűlt.
thx
ge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest