Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Na srácok komoly bajban vagyok... Eddig XP-t használtam, előtte Vistát. A Vista alatt gond volt a lemezkezeléssel, rengeteg időt öltem bele, és nem bírtam rájönni, hogy mi a gond. 3 SATA eszköz, ebből 1 DVD, 2 HDD, És csatornánként csak egy eszköznél ismeri fel a DMA módot. Ez esetben a DVD PIO4 módban megy, ami olyan 1700kb/s tempóra képes, mondanom sem kell, hogy ez lószar, akad minden, bármit másolok, írni pedig szinte lehetetlen így. Abban bíztam, majd a Windows 7 megoldja ezt a problémát.. hát nem oldotta meg, pontosan ugyenolyan szar, mint Vistánál. Valaki okos mondjon már erre vmit, mert nem akarok még évekig XP-t használni...
Sajnos az általános tippek itt nem jönnek be, szinte mindenki azt mondta, tiltsam le, majd engedélyezzem, vagy töröljem a drivert és újra. Nem segített, de mivel visszatérő probléma, nyilván érthető, hogy más a gond. Még 1x mondom: XP alatt tökéletesen működött, szóval hardveres probléma is kizárva. A chipset Ati RD580 + SB600. Talán ez összeférhetetlen az új Windows-okkal? Másra már nem igen tudok gondolni.
Köszi a helpet!
-
marcias
őstag
Ide is beírom, hátha tud valaki segíteni:
Tudom hogy általános probléma, de mégsem találtam rá választ az archivumban, ami segítene. Szóval van egy 1 éves ASUS M2R32 VMP alaplapos gépem. Múltkor annyit csináltam, hogy a 3 SATA eszköz helyét megcseréltem a dugaljaknál, mert nem ment a DMA mód csak kettőn. Erre a gép úgy reagált, hogy nem indult be. Azóta sehogy sem indul, nincs kép, nem csipog, de áram az van, ventik pörögnek, alaplapi lámpa ég. Evvel lehet vmit ügyeskedni, vagy vissza a boltba? (elemet is kivettem, BIOS clear is volt)
-
marcias
őstag
válasz
FireKeeper #6119 üzenetére
Az én lapom olcsó volt (22k augusztus elején) és sztem teljesen jó. (Ha még fekete is lenne, akkor lenne az igazi de úgyse látszik
)
-
marcias
őstag
Hírként még nem találtam PH!-n (a mai összefoglaló alaplapos cikk is azt írja, hogy az ASUS még nem hozta kis az AM2+os lapokat), úgyhogy gondolom szólok, az ASUS oldalán fennvannak az AM2+os alaplapok
Nekem különösen az M3A32-MVP Deluxe tetszik
Nekem M2R32 MVP van, de erre nagyon szívesen lecserélném
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest