Legfrissebb anyagok
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Mobilarena témák
- A Motorola is Air mobillal készül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Szerintem nincs mire várni, a DDR2 a békasegge alatt, az AM2-es procik ára annyira lent van hogy a billegő asztallábat is azzal támaszthatnánk ki, stb... Chipset ügyében nemhiszem hogy érdemes várni, csak amiatt szinte biztos hogy nem. Bár nem értettem a szavaidat, AMD chipsetes lapot keresel vagy csak valami nagyon ütős nforce akármennyit?
Saphire lapot meg még nem nagyon láttam kis hazánkban, szerintem néhány üzlet hajlandó berendelni, de kell hozzá egy marék szerencse... itt szegeden az X86-ban a srác tuti megcsinálná.Mindenesetre nézz körül a honlapjukon hátha van rendelés. [link]
Hát ennyi... sok sikert!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest