- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem tudom kinek mi járt a fejében, de én azért elvárnám, hogy mikor kiadnak egy lapot, abban az éppen akkor kapható cpu-k eldöcögjenek.
Nekem mindenesetre az motoszkál a fejemben, hogy hagyom a csudába az egészet, és várok még egy picit, míg kiderül, mik igazak abból a hírből, hogy már novemberben jönnek a 45nanos négy magos phenomok 95W TDP-vel, ám ezek már ddr3 támogatással lesznek ellátva, és AM3 foglalatba fognak csücsölni.
szerk: daa-raa
Talán azért mert némelyik 125W-os. Ha kapnék ajándékba egy 6400+ BE-t, én sem egy ilyen lapot választanék alá. Nincs semmi gond a 770-essel szerintem, a lapgyártók voltak nagyon sporokósak, miből állt volna még egy fázist felrakni?
Aztán lehet, hogy nincs igazam, nem próbáltam még 770-es lapban 125W-os procit túlhajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest