Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Krissz22
üzenetére
Ha mindenképpen mATX-et akarsz és kihasználod a firewire-t, digitális hangkimenetet, kicsit gyorsabb integráltVGA-t, meg még 1-2 kisebb apróságot, és ez megér neked +3ezret, akkor ne a VM, hanem a GM-S2-t vedd, arra felmegy az S3 moddolt biosa, és akkor tuningolhatod is ahogy csak akarod.
Asrock lap nvidia csipszetes, ami jobban melegszik, mondjuk egy egész kicsi házban, ami nem szellőzik rendesen teljesen mindegy, mert ha egyszer bemelegedik a belső levegő... azért 1-2 fokkal hűvösebb minden, mióta ati-csipszetre váltottam.
Amire még vigyázz, hogy ha nem húzod újra a win-t, akkor a s-ata vinyókat native ide módban tudod csak kezelni, nem tudod menet közben leválasztani őket, ha új win lesz, akkor csinálj driverfloppy-t a s-ata vinyó támogatáshoz (giga honlapon le van írva azthiszem)
DE ha nem sürgős a dolog várj még pár hetet, jön az új ati csipszet, ami tud hibrid módban menni (ha nem kell 3D lekapcsolja a vga-t és csak az integrált megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest