- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Papíron olvastam pár hónapja, de már meg nem mondom, melyik újságban. Neten biztos rá lehet keresni, majd megnézem, de még nem tudtam kipróbálni a dolgot. Jómagam ott letettem az LCD-ről, amikor megláttam, milyen a képe, pedig egy grafikus ismerősöm vett egy jobb minőségű cuccot. A legjobb élsimításokkal is szőrösek voltak az élek, 2D-ben a kép érezhetően kockás, még ClearType simítással is (1950Pro karival). Arról nem is beszélve, hogy az LCD technológia képtelen a sötét részeket normálisan, főleg kontrasztosan megjeleníteni (ezért sokkal fontosabb a fényerő és a kontraszt), ellentétben a plazmával vagy a jó öreg katódsugárcsővel, az LCD ugyanis alapból világít, és szükség esetén azt sötétíti, már amennyire tudja. (Ha belegondolunk, hány játék zajlik jórészt sötétben, ez elég komoly élvezhetetlenségi faktort jelent.) Ezt síktévék tesztjeiben láttam, meg kezembe került egy Panasonic prospektus, amelyben részletesen bemutatták a technológiák különbözőségét. Csak persze az LCD-t olcsóbb előállítani, ezért ebből is a sz@rral árasztják el a piacot a minőség helyett. Ráadásul fontos apróbetűs rész, hogy sok gyártó garanciája nem terjed ki a pixelhibára. Remélem, a jó öreg, sarkított képcsöves SyncMasterem hosszú életű marad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- LEGO klub
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- ASUS PRIME Z590-P
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest