- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
BiTR@ider
üzenetére
No para, úgy megy a vasad ahogy kell
Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot
Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cpuz azért látja 400-nak a sebességét, mert valóban annyi. A 800 az effektív sebesség. ugyanez vonatkozik a HT-ra is. Ha gyorsítani akarsz a gépen tuning nélkül, a memória időztéseket kell minél szűkebbre venni. Ha a lapod típusát megadnád, könnyebben tudnánk segíteni. Ctrl+F1 kombinációból ha nem tévedek GB lap. C'n'q pedig éppen arra való, hogy leszabályozza a procit, ha nincs kihasználva. Netezés, irodai szuttyogás, zene, video stbstb közben nincs szükség nagy kraftra, ne izgulj amikor gamelsz felcsűri az a kraftot
Én mondjuk úgy szoktam beállítani, hogy game előtt kikapcsolom, game után visszakapcsolom, winben az energiagazdálkodásnál tudod állítani, csak minimálisnál műxik, más esetben nem.