- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
Gyuri27 #12358 üzenetére
ok, jó a platinum bios-a amit kapott és tévedtem a tuningot illetően. de nekem ettől nem lesz értékesebb, hogy 0,01V-ként adagolható a fesz a processzornak vagy 1500mhz-ig (
) állítható az igp órajele etc. nem az a célom, hogy század voltra pontosan kifacsarjam a processzorból az utolsó mhz-et is, vagy az igp-t a coolere hővezetési korlátait meghaladó módon túlhúzzam stb.
ütős, hogy elvileg ilyeneket is tud, de őszintén, hányan használják ki ezeket? a többségnek csak feles pénzkidobás, ergo továbbra is ott vagyunk ahol a part szakad; pro és kontra. nem tudom már, hogy hangsúlyozni: privát vélemény, hogy nem éri meg és senkit sem akarok és nem is tudnék lebeszélni róla hisz 2-3 nagyobb tudású ember szava áll az enyémmel szemben. nekem másak az igények, anno a foxival olcsóbban, számomra jobban hasznosítható szolgáltatásokat kaptam és kapnék most is, ha... de ezt fentebb már leírtam.
Amúgy meg a sima és platinum változat között nem 5k a különbség, hanem 7-8k.
attól függ hol nézed.
[OFF]Bon3ss
szívem szerint 28.000-et se adtam volna a foxért, de kritérium volt a ddr3 sp és abban a pillanatban ez volt a legolcsóbb.
(kb két hétre rá nándinál 23.900-ért láttam
) ha normalizálódna a ft értéke és vele egyenes arányban 30 körülre mérséklődne a platinum ára, elgondolkodnék, de így bőven a lélektani határon túl van.
egyelőre bízom benne, hogy foxék buherálnak valamit az a7 biosával és használhatom magában az sp-t, mert érzékenyen érintene ha emiatt passzolni kellene. ezt leszámítva (eddig) meg vagyok elégedve a foxival is.[/OFF]
*mod: kapcsolók miért nem működnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- LED világítás a lakásban
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- AliExpress tapasztalatok