- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #11919 üzenetére
jah, csak amit választott lapot, szerintem nem lesz rá alkalmas! nekem pl volt giga nforce-os matx-es lapom, integrált 6100-as vga-val, és még a cpu fsb állíthatóság is hiányzott belőle, nemhogy a feszek!(tudom, hogy a matx nem mindig fOs, de szerintem ez nem a tunning fajta chipset)
kem: én is mikor tanultam a videovágást, mi is a suliban 2,4-es cerkákkal küzdöttünk! fél óra anyag rendelelése maga volt az álom!
komoly progi az a premiere, az újabb verzióinak támogatnia kell a 2 magot, hisz adobe termék(szóval nem kuttogó sarkifűszeres fajta), ráadásul a videóvágáshoz-rendereléshez kell is a procierő!(anno itthon a 3200+-os bartonom fele idő alatt letolta azt, mint a suliban a cerka)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest