- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27 #10730 üzenetére
Nem kell, hogy támogasd.
Elég ha megveszed valamelyiket.
Ha ne lett volna gx2-m nem vettem volna 780a-s lapot, de ezt kellet venni, mivel eddig nem hagytak nagyon válogatni a gyártók.
Sli-t akar a hülyegyerek? Akkor intel, vagy amd felejtős! (x58 még nincs azt hiszem) Ezt mondjuk nem nézem jó szemmel.
Egyébként nekem eddig nem volt gond az nforce chipekkel. Azt, hogy meleg, nem sorolom a gondok közé. Most is 40 celsius fokos a borda, az értzékelő közvetlen rajta van. Viszont ez engem nem aggaszt.
NF2 szuper volt, a kt400 nem jelentett alternatívát számomra, a sis-ben nem nagyon bíztam. AMD nem volt. (mifelénk legalábbis
)
NF4-el sem volt bajom, a végén, volt rajta 3 sata hdd, 1 sata odd, illetve egy ata odd, és rackben egy ata hdd. Soha nem problémázott a 6 meghajtóval. Ja fdd, akkor 7
. Mindenhol előfordúlhat valami hiba, és mi ennek leszünk áldozatai! Pedig ha az nem lett volna, mert az eladó egy másik dobozt vesz le a polcról, talán örök életetre Te lennél a legnagyobb NV fun!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest