- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Na az nf430 valóban ki van forrva.
Még talán Noé is használta. De komolyan azért ennyi idő után már mehet mint forró kés a vajban.
Másik totyikban meg izzadnak a népek mert az nv-s meghajtókkal szakad össze a vas (650 sli csoda talán).
Majd 2-3 év múlva mükszik rendesen. Pedig ott választhatnának gyári intelt.
Nekünk meg marad a zöld démon.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
Probiker #2364 üzenetére
Bs II nincs a boltban v gp? 350-es ezekből 10k. Vidd a gépet és próbáld ki.
Kíványcsi vagyok a biostar ilyen válogatós.
Zoli329. Az i-ben 36. Nekem ez sok. Ha megmár akkor sapi!
Azt viszont nem értem, hogy az abit-nak nincs amd chip-es lapja.Rosszat sejtek.
[Szerkesztve] -
-
Gyuri27
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #2354 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #2337 üzenetére
Miért ne hívják Így?
-
Gyuri27
félisten
Azért nem csak a proci számít. Ehhez hozzá teszed a ramot, meg a vga-t és máris tudsz játszani olcsóbbért. A proci tuningról csak annyit ha alapfeszen v a gyártó által meghatározott fesz-en belül mozogsz nem lesz baja és nem hiszem, hogy instabil lenne.
Szerintem. Az, hogy melyik proci mit bír meg nem a minőség ellenörzés dönti el (csak), hanem az ostya melyik részéből van. -
Gyuri27
félisten
Nem imádom a dfi-t. Viszont ez jó ár érte.
''mivel ha a jelenelgi nem elég egy tuningolt se lesz elég...''
Ez érdekes. Ha veszünk egy 1900mhz-s 3600+ birsalmát + 800-s ramot. Ezt mondjuk tuningoljuk és megy kb. 2500mhz-t + 900-t (akkor még nem is mondtam sokat) na ennek szerinted nincs értelme?
Tudod minek nincs értelme. Annak amit az amd csinál 200mhz-t kidobálni a procit. Mert gyakorlati haszna mi lehet 1900-s helyett 2100-s procit venni? -
Gyuri27
félisten
Nos aki am2-s lapot szeretne jót olcsón tessék [link].
-
Gyuri27
félisten
válasz
janos1988 #2251 üzenetére
Én úgy tudom x16. Pcie vga mellett nem tudod használni az int vga-t. Nem egy tuning betyár. (ha azt akarsz [link]).
30k-ért adata ee 800+ (27-29k), geil ultra 800 (28-29k) cl4-es ramok kaphatók. A vakitás 2x1gigát 50-60 körül osztogatni. Mert a maradék 30k-t vga-ra meg procira költöd és gyorsabb az egyész cucc. Amit szerintem a max a ramra érdemes költeni az 36k. Azért mert itt a ph-n ősember árul 2x1giga micron fatbody-t ennyiért.
Az e6320 kb. 40k-ba kerül. Amit érdemes és kifizetődő az x2 4800+ L2 1x1mb windsor kb 27k. Illetve bármelyik brisbane magos proci. Mennek mint atom, alapfeszen.
Az utolsó bekezdés elég vicces. Viszont itt egy jó, integrált lap c2d-hez [link]. Ja az ára? Az intelnél drágák a licencek.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Giga: mit bánom én már a dvi-t. Persze kérdés lehet-e átalakitani v nem? A lényeg a 4 foglalat a memónak, meg lehessen kicsit tuningolni. Mert ugye az asus, msi kiesik.
Samu: elhiszem, hogy nincs spórolva. Viszont egy ekkora cégnek (aki ezzel foglalkozik) nics ''tisztességes'' ramja. Nincs kitben, nincs rajtuk hűtés. érthetetlen. Lehet, hogy nem autót kéne gyártani.
Az asrock lapod mennyire volt antituning illetve ez is az egy az egyben ?[link].
Az R6xx-nál a cf, hogy lesz megoldva? Két különböző is összeköthető mint anno v nv mintájára csak egyformák?
[Szerkesztve] -
-
Gyuri27
félisten
Ezen a 6150-n nem veszünk össze.
Igaz ami teszt volt az egymagos procival volt. Tartok attól, hogy a 7050 belépése lemossa az amd-t. Már csak azért is mert abból lesz minden fajta, nem csak 3.
Arra gondoltam, hogy majd ebből egyszer építek egy faxa htcp-t.
Ja nyár.
Azt irtad nem költesz már lapra.? -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2058 üzenetére
Akkor az a kérdés, hogy ilyen az uj 690-is? Mert ha igen, akkor marad az msi meg a giga. Az msi nem szimpi (ezek a modellek) giga nincs. Más 690-n szerintem nem is lesz itthon.
Miért nics 100 euros sapi itthon?
Persze elfelejtettem, hogy Abszurdisztánban élünk. -
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2055 üzenetére
Bövebben? Miért 20k alatt?
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Csiborbogár #2004 üzenetére
Vagy van vagy nincs. Ez most lutri. A boltban lévő deszkák többségét még szerintem a brisbane előtt gyártották így gond lehet vele. A bios frissités elkerülhetetlen. Szerintem.
Ha tetszik egy deszka a gyártó honlapján meg kell nézni melyik rev.-től kezeli rendesen.
Ismét árulják a drágát [link] -
Gyuri27
félisten
válasz
Csiborbogár #1996 üzenetére
Az abitos topikokban bios frissitést emlegetnek. Már ha van uj.
(egyszer már jártam igy. Tapasztalat: régi procival frissiteni)
Ha valami szervizbe beviszed v szerzel kölcsön 90nm-es procit azzal tudsz frissiteni.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
válasz
tepertő1992 #1887 üzenetére
Nem azon múlik ki milyen tag. Nézd meg a pl. addikt-t, őstag társakat ők sem teszik. Esetleg írd be az adatlapon az aláiráshoz. Használd az off-ot is.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
tepertő1992 #1884 üzenetére
Egy ez nem az apró. Kettő 17k az uj.
-
Gyuri27
félisten
1865-ös hsz. Nem tuning ideál, de nem is azt keresel. Ha lesz uj catalyst a teljesitménye is jobb lesz. Sajna 690-n nincs abit. A brisbane magos procikkal lehet némi gond, de azt egy bios frissités megoldja.
Procira mennyi a keret? A 4200+ helyett a 4000+ ajánlom BandiT-nál 21K + 3,5k az AC freezer. -
Gyuri27
félisten
Teszt [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
Szakadék #1850 üzenetére
Az árak jónak tünnek. Ha nem akarsz sli-t ez a deszka felesleges. Talán ez jobb asus m2a-mvp. Ha a paraméterei megfelelnek. Illetve a vga [link]. Jobb a minősége, jobb a teljesitménye. A hdd pedig samu [link] 3 év az 3 év.
A ph-n (bazárok) érdemes szétnézni. Lehet talán ólcsóbb. Akkor a ram is ultra ennyiért.
ftc: megelőztél.
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Úgy gondolom ez mindennek a teteje [link]
-
Gyuri27
félisten
Na de miért???
Mégis csak van a nv pr-ban valami. A gyártóknak miért éri meg ide hozni az nv-s deszkát. Az amd-t meg miért nem. Miért nincs (most, hogy chip-proci-vga) amd kelet európai v közép-kelet európai képviselet? Azért ebben az amd-nek fejlődnie kell. Tanulhat az inteltől és az nv-től.
Látod ha gyártatnának deszkát saját néven legalább azok eljutnának ide. -
Gyuri27
félisten
Tudom, hogy nv-s. Sajna szerintem az nv-nek valahogy mégis van valami a tarsolyában. Lásd jet deszkák.
Illetve arra utaltam, hogy a 690-nek elvileg hamarabb kellett volna jönnie. Igy majd jól fogy majd az nv. Mert a marketing meg a pr ütősebb náluk. Valamint sokkal többen ismerik az nv-t az ''átlag'' felhasználók. -
Gyuri27
félisten
Pont azért kellene gyártani: mert proci-lap-vga-chipset (halálos kombó) és minden haszon az övék. Igy szépen egyben vásárolva meg jó olcsó lehetne. Talán meglehetne győzni egy gyártót a lapok kizárólagos gyártására v fuzionálni (amd tervezés, chip), persze nem valami gagyit. Nézd ott van a sapi 690-n 100euróért, mégis ha lehetne itthon kapni sokan vennék ám. A képlet alapján lehetne drágább is, ha jó a minősége.
Az intel is gyárt lapot (v gyártat) mégis elvannak valahogy. Nem is értem!? -
Gyuri27
félisten
Giga 690 am2 [link].
-
Gyuri27
félisten
Már is 15k alatt a drága [link].
Chaser:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest