- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Sziasztok!
Na akkor mostmár itt au ideje, hogy a topik címében foglaltakról beszéljünk. Összeszedtem egy pár alaplapot, hogy lássuk miről is van szó tehát:
Abit NV8: Bővebben: link
ASRock K8Upgrade-PCIE: Bővebben: link
ASUS K8N4-E Deluxe: Bővebben: link
MSI K8N-Neo3: Bővebben: link
DFI NF4X Infinity: Bővebben: link
ECS NFORCE4-A754 (1.0): Bővebben: link
Nos ezek lennének a lapok, amelyek 754-es plaformon PCI-Express-t nyújtanak (még lehet, hogy vannak de én csak ezeket a gyártókat néztem) , mint látható leginkább az nVidia nForce 4-es chipsetére épülnek kivétel csak az Asrock SiS-es megoldása.
Szóval a véleményetekre volnék kíváncsi, esetleg tesztekre, és tapasztalatokra a lapokkal kapcsolatban. Télleg halott volna a 754-es plaform?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest