- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
válasz
benedekco #23 üzenetére
Mercuryval én is találkoztam. Voltak megmagyarázhatatlan hibái / fagyások. A fagyások akkor multak el amikor videókártya került bele. Meg 1 coolert is fölhelyeztem az alaplapon található bordára, mert sztem alulméretezett /forro volt/. De emelett is akadt 1-2 hiba progikban-játékokban amit csak ugy sikerült megoldani, hogy le lett cserélve
.
Ha minden driver stimmel akkor más ötletem nincs.
Bár ha így nézi az ember lehet, hogy az a 16E ft nem is olyan sok 1 megbizható alaplapra. Elkerülhető vele sok szenvedés és a gép se áll. Ez fontos tényező főleg olyan helyen ahol az idő pénz.
-
RexMaximus
senior tag
Jogos
Bár nem új és OEM. De olcsobb mint 1 új. És élettartama se lehet rossz. Ha cégnek vennék/rakák össze valamit akkor valami márkásat választanék. Intel procihoz mindenféleképen intel chipsetet választanék. A te esetedben nem fontos a + agp. Ennek a lapnak ez az 1 hátránya van. /no agp/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest