- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
Aktív témák
-
nokamiki
senior tag
válasz
venember83 #28 üzenetére
Én is fel akartam már ezt hozni!
De azt észrevettem, hogy amit én csinálok topicot az egy idő után meghal!
Bezzeg mások csinálnak valami gagyit az meg 1000 hozzászólásos! -
tomcs
őstag
válasz
venember83 #6 üzenetére
en meg olyan adaptert szeretnek amivel szaloncukrot rakhatok a ddr modul helyere...
elhiszem hogy meno dolog forumozni meg minden de amihez _ennyire_ nem ertesz abban legyszi ne osztogass tanacsaokat (''veszel XP-t es remenykedsz, hogy majd lesz valami adapter, hogy A64-et is bele tudjal majd tenni a lapba'' -> ez nem attol fugg hogy most jok lesznek es kiadjak vagy nem lesznek jok es nem adjak ki... kicsit tobb a kulonbseg mint a mendocino es a tualatin kozott) -
nokamiki
senior tag
válasz
venember83 #6 üzenetére
Igen.....
Hát az ember meggondolja mibe ölje a nehezen összekapart pénzét!
De egy kis dugipénznek mindig kell lenni a malacperselyben, mert ugyebár ha fenn akarok tartani egy high-end konfigot........(mintha egy házat tartanék fenn!)
:))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest