- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
Vegyel egy dual K7-t...2db 1700+-l...kb annyiba kerul a deszka meg a 2 db CPU (ha XP-bol hekkeled MP-ve), mint csak a 3200+ CPU.
Igaz ehhez eggyel ''nagyobb'' taperomu kellene(~350W helyett 450W), de... :DD
Ez nem csak egy virtualis SMP (azaz SMT) rendszer lenne (á la P4 C step)...
hobizoli -
venember83
nagyúr
Hello!
A valasz rendkivul 1szeru:
van penzed ->varsz A64-re, mert ugye az ..... draga lesz es nem csak az elejen, de foleg akkor...
keves penzed van -> veszel XP-t es remenykedsz, hogy majd lesz valami adapter, hogy A64-et is bele tudjal majd tenni a lapba -sztem semmi eselye ennek-, ja es elvezed a csucskonfigodat, amig az ;]
nincs penzed ->csorgatod a nyalad, pld itt a PH!-n (igen, olvastam, hogy ost jutottal egy kis penzmaghoz) -
iguana
őstag
ha számít, én is ezen bizsergek. azaz várjak a 64-re, vagy most socketA...
1szer már belefutaottam egy hasonlóba: slota--->socketa. vettem akkor egy_tényleg_nagyon brutál 750-est, amit átforrasztottam 1050-re. (mellesleg ma is hibátlan) aztán jött a socketa :(
úgyhogy asszem én kivárok, amíg letisztulnak a dolgok...addig másba ölöm a pénzem :P
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest