Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti Bo
aktív tag
Na hagyjuk... A BF 3 is eredetiben van meg ha már ott tartunk... (Maj_Winters_1944 néven megkereshetsz). Egy dolog, hogy rövid a kampány, de siralmas is... A sztori gáz, AI nincs. Régen amikor még netem sem volt, csak a single számított. Most persze már nem, de az is elég fontos volna... (a MW2-3 is rövid de valami egészen jó a sztori mód, szintúgy a BF3 esetében). Csak jelezném én is.

-
Mukorka
addikt
Szép lövés.

Sikerült ma tolnom egy triplát, valami 5000 score volt. Na erre gondoltam akkor megpróbálom újra úgy hogy fel is veszem. Persze hogy nem sikerült.

Dicséretes ahogy ezt a találat jelzést megcsinálták a fejlesztők, még bugot se nagyon láttam demoban ami szintén ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez az, ezzel sikerült egyszerre kettőt eltennem láb alól