Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parijani

tag

Sziasztok!

Én is "szerencsés" gazdája lettem egy U8 szerű órának, ez tuti klón, de a klónok klónja-e azt nem tudom. Nekem is az a problémám, hogy csak azt akarom, hogy rezegjen hívás esetén, de a telefonon tudjam fogadni a hívást, az órába beszélés elég Knigh Rider-es. Amint kikapcsolom a telefonon a bluetooth-nál a telefonkezelést, akkor nem jelez semmit. A BT notification-os app-al, meg eleve azt csinálta, hogy amint ezt az opciót kikapcsoltam, a bluetooth kapcsolatot is bontotta, majd újraépítette, de ismét bekapcsolta ezt az opciót. Most találtam egy SmartWear nevű app-ot, aminél kikapcsolható e telefonkezelés, de akkor meg nem jelzi a hívást. Próbáltam kideríteni, hogy mi van az órámban (chipset, fw verzió), de nem találtam rá semmilyen megoldást, van erre valami tool, mert a megírt kódokkal nem működött:
    [link]
    Leszedtem a flash tool-t, azzal ki lehet valahogy olvasni, hogy milyen óra is ez valójában és érdemes-e frissíteni a fw-t, meg ugye infó hiányában nem tudom melyiket kellene rátenni.? Nem szeretném téglásítani, mert az órát mutatja:)
    Az egyébként működik, hogy a hívást felvéve, a telefonnal vissza lehet venni a hangot, de ezt a lépést szeretném kihagyni.
    Várom az ötleteket!

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák