- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali_tomi
tag
válasz
Smart Clinic #3 üzenetére
Miért is kell határt húzniuk? Mert most már túl sokba kerül Önöknek? Nekem pedig mennyi időmbe került? Mennyibe került az, hogy egy jól működő telefonom volt, és most egy recsegő romhalmaz lett.
Egyébként a korábbi Mamutban lévő üzletükben dolgozó szervizes kollégájukat is felkerestem, aki már nem dolgozik Önöknél. Legalább két dolgot mondott, amit meg kellett volna, nézniük és lehet megjavult volna a készülék, de nem tették. Hiszen a GPS modul működik, csak annyira gyengén veszi a műholdak jeleit, hogy nem tud csatlakozni egyikhez sem. Tehát biztosan valami leárnyékolja, ami NYILVÁNVALÓAN azt jelenti, hogy valami a szervizelésnél történt. Gondolom azt nem feltételezik, hogy szétszedtem a telefonom, hogy leárnyékoljam a GPS antennát.
Egyébként a kedves üzletvezetőjük a 13. kerületben miután megmutattam, a GPS test applikációban a problémámat, szintén letöltötte a telefonjára az applikációt, és mutatta, hogy lám az övé sem csatlakozik egy műholdhoz sem. Nézzem meg! Majd szarkasztikusan közölte, hogy "Na akkor most én is vihetem vissza a telefonom a szervizbe." - Elkértem a telefonját... ki volt kapcsolva rajta a GPS... no comment.
Ami a négyszemközti rendezést illeti: felajánlottam egy rendezési módot, melyben már nem is kértem a telefon javítását, csak a károm megfizetését (GPS modul) és a most már tökéletesen értelmetlen akkumulátorcsere árának visszafizetését. Nem fogadták el.
Majd dönt a fogyasztóvédelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest