Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag

-
törölt tag
TE JÓ ISTEN

Ez brutál ez a GAME
persze nekem is élyszaka kell kipróbálni
Nagyyyon durva

-
ludsimon
veterán
Újabb videót töltött fel az egyik haverom.
Hát nem kicsit lehet félelmetes.

-
Zirowe
nagyúr
El kezdtem vele játszani, mászkáltam vagy 5-6percet, találtam 3 lapot, de nem nagyon történt semmi.
Második lap előtt elkezdett "részegen" járkálni, magától ment össze vissza, majd a harmadik lap után megjelent a "lapos ember", nem történt semmi, majd game over. :S
Amúgy szerintem, ha már para, akkor a legdurvább ilyen kitalált lények a síró angyalok (weeping angels).
Pont ma este volt egy friss angyalos rész.
Esetleg Vastha Nerada.
-
GabN73
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az AVP sem volt rossz, de ez fasza. Van egy videó, mikor a 11 totál részeg tag játssza a Slendert, és közben írják ki í képernyőre, hogy mit beszélnek, na az nagyon fasza. [link]

Nem is értem miért nem ezzel a videóval van bemutatva a játék az első hozzászólásban.

Amúgy para téren a System Shock2 volt nagyon ott. Mikor alig volt valami életem, meg lőszer a pisztolyban, egy asztal alatt kuporogtam, erre nyílik a szoba ajtaja és bejön rajta a kis gén módosult csimpánz azzal a visító hangjával, egyre közeledik felém, na az besza behu volt.

-
ludsimon
veterán
Bal shift-el futsz gyorsan. Akkor valami miatt nem történt semmi, nekem a page 1 után előbújt.

Szedegetted az oldalakat (page) ?
Mert ne csodálkozz, ha nem kezded el szedni, nem történik semmi sem.
Bal egérgombbal tudod kikapcsolni a lámpát azt hiszem és a jobb oldalival tudod felszedni. -
törölt tag
0.9.4-et próbáltam, 10 percig mentem az erdőben és nem történt semmi...
Találtam egy kocsit + 1 konténert, egy épületet csempézve, nagy hordókat, egy 3-as sziklacsoportot és egy bazi nagy sziklát, és nem történt semmi...
Futni nem tudok, és nincsen resume...
Hát ez nem nagyon győzött meg, annak ellenére, hogy tudom mivel operál a játék.
Majd még adok neki egy esélyt...
-
Zirowe
nagyúr
Ezt még nem próbáltam, de életem eddig legparásabb játéka az alien vs predator 2 volt emberként játszva.
Az olyan volt, hogy bekapcsolt lámpa+tv mellett és kb 10-15% hangerővel lehetett csak játszani, de még akkor is paráztam rohadtul, és nem csak én, hanem haverok is (kb 10 éve).Ezt még nem próbáltam, de van annyira parás?

-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Gondoltam megnyitom ennek a játéknak is a hivatalos topicját, ne mindenfelé írkáljunk róla.

Először is itt van maga a történet:
Slenderman legendája (Nem az én videóm!)
Ingyenes játékról van szó. Az eredeti forest map 120 MB, nem egy nagy dolog viszont elég jó részletes grafikára is be lehet állítani!
Le lehet tölteni a klasszikus erdős részt, illetve vannak másik térképek is.Itt van a hivatalos oldal (nem mindig elérhető!).
Innen pedig letölthető például a kórházas térkép, vagy az elmegyógyintézetes map is.
Jöjjön akkor pár videó játék közben milyen is:
[link]
[link]Javasolni inkább erős idegzetűeknek ajánlom, mert még aki horror filmeken nőtt fel, annak is kétséges mennyire lesz 'élvezetes'.

Jó játékot! Eddzétek csak az idegrendszereteket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)