Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lenne egy érdekes problémám, ami szerintem samsung sajátosság, de nem tudom orvosolni. Adott egy samsung galaxy tab 2, évekig ezzel skypeoltam, és minden jó, de a kamerája egyszer csak gondol egyet, és hívás után ráközelít az arcomra (a hívott fél látja) és utána így is marad, tehát nem látni az egész képet, csak az arcom kb.
Gondoltam majd az idő megoldja a problémát, most egy Galaxy Tab 4.0-val skypeolok, és a legnagyobb meglepetésemre a hiba ugyanúgy fentáll. Ha telefonról skypeolok, akkor tökéletes minden, de a tableten állandóan nagyít. Mitől lehet ez mi rá a megoldás? A beállításokat végigböngésztem, de ott semmit nem találtam sajnos. -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van esetleg skypera olyan kiegészítő vagy bármi, hogy azután is lehessen hallani a mikrofonom hangját, ha a másik letette? Szóval hogy beszélünk ő egyszercsak leteszi, de attól még ugyanúgy hallani lehessen amit én mondok neki. Létezik ilyesmi?

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest