- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
A hiba náklam is jelentkezett, meg is csináltam amit írtál a 2. pont kivételével, mert nem is volt összekapcsolva. Bármit is tettem a hiba nem oldódott meg. Nálam akkor kezdődött az egész gond, mikor androidon a 3-al ezelőtti skype -ra frissítettem.
Úgy oldottam meg a problémát, hogy regisztráltam egy új skype account-ot, a régiről pedig minden ismerősömnek elküldtem az új elérhetőségemet.
Andoidra a Skype_2.9.0.315 -öt használom és nem is frissítem le, a pc -n lehet a legújabb is, így nálam tökéletesen működik. -
opeter70
senior tag
Köszi szépen!
Azt látom, hogy nem vagyok egyedül, de ez engem nem túlzottan vígasztal.Most lehet, hogy maradinak tartotok és kiröhögtök, de sem MS, sem FB fiókom nincs és nem is volt.
Tehát csak a jelszóváltoztatást tudom megcsinálni.
Esetleg, ha nagyon muszáj, MS fiókot tudok csinálni, de FB fiókot elvből nem csinálok.Most ott tartok, hogy a telefonon egyáltalán nincs már Skype (megvagyok nélküle), a pc-re (Win7) pedig feltettem egy régebbi (5-ös) verziót, de változás nincs továbbra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest