Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Na, nekem tegnap óta olyat csinál a 7.41.32.101, hogy az értesítési területen és az ablak bal felső sarkában folyamatosan pörög a kék, fehér nyilas ikon, mintha csatlakozni próbálna. A partnerek felét látom, egy részük viszont visszaigazolatlan (kérdőjeles) státuszba került. Egy ilyen kolléga nekem tudott üzenetet küldeni, én viszont nem tudok neki, hiszen "Az üzenetváltás a kérelem elfogadásáig nem lehetséges".
Másnál fordul elő ilyesmi?
-
joghurt
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Attól függetlenül, hogy tényleg működik
, azért néhány megjegyzés:- A frissítésre való kényszerítést nem a kliens csinálja, hanem a Skype szerver mondja, hogy "elavult vagy, nem engedlek fel". Szóval ki tudja, a 7.36 meddig fog működni. Ha jól vettem észre, nem egyszerre gördítették ki a 7.x-ek kinyírását, hanem több hét alatt zajlott le a folyamat. Passz, hogy Skype verzió, Win verzió, földrajzi terület, vagy egy véletlen szám alapján.
- Mivel annyira trágya a 8-as, hogy ekkora a kereslet a Classic verzióra, bőven megéri trójait csinálni rá. Mindenféle nemhivatalos címről letölteni és futtatni egy telepítőt, azért az vall némi bizalomra (vagy vakmerőségre). [Tudom, hogy most ez a konkrét .exe rendben levőnek tűnő digitális aláírással rendelkezik.]
- Telepítéskor valamiért bele akar nyúlni a Chrome beállításaiba. Nem tudom, mit és miért, just saying.
- msconfig és reboot helyett szerintem elég a services.msc-ből leállítani és letiltani a Skype Updater szolgáltatást.
-
joghurt
addikt
válasz
tibor23
üzenetére
Hogy csinálod?

Jó ideig nekem is volt, pár héttel ezelőttig. Azóta vér szívás az egész fostalicska. Pl. nem állítható a szövegbeíró mező, mintha kötelező lenne egysoros üzikben kommunikálni. Nem állítható a helyesírás-ellenőrzés nyelve, noha hol angolul, hol magyarul megy a szöveg. Félképernyős file-ikon, ha kaptam valamit. Stb. stb. -
joghurt
addikt
Na, kijött az új, 8.0-s Skype.
A GUI-t tovább igazították az egységsugarú Trump-szavazó értelmi szintjéhez.
Kiölték belőle a megosztott nézetet (amikor külön van a contact lista és a beszélgetések).
Ésatöbbi okosság.Amikor visszaraktam a 7.41-et, az fent hagyta a 8-ast. Amikor eltávolítottam a 8-ast, az leszedte a 7.41-est is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest