- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
válasz
cintula187 #2717 üzenetére
Csak nekem ugye egyenlőre még csak msn-es ismerőseim vannak mert azt használtam, ez a gáz
De majd kialakul na. -
Csaszi87
tag
válasz
cintula187 #2715 üzenetére
Nem tudom, én kamerát nem használok.
Viszont elég gázos ez a mail címes felvevés is, mert egy csomó ismerősömnek már meg sincs az a mail cím vagy nem tud belépni rá olyan rég használta...
amúgy van alap skyp-om is ami nem messenger fiókos, majd azt is kipróbálom, csak azon nincs senki mert sose használtam -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #2710 üzenetére
Ez a zúgás lehet attól hogy gyenge a beépített mikrofon a kamerában (logitech c210) és inkább legyen külön?
-
Csaszi87
tag
válasz
cintula187 #2712 üzenetére
Gondoltam, hogy ez lehet a baj, valami importálási probléma amit csak felületesen tud átvenni a skype az msn-ről. Lehet a legtisztább csinálni skypon egy rendes címet, gondolom én...
És fénykép van minden msn-es ismerősödnél? Mert nlam némelyiknél kép sincs, pedig tudom, hogy van neki.
Meg azt is mondták, hogy nálam nem látnak képet, pedig nekem is van
Szóval nagy katyvasz van itt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest