- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dshk
aktív tag
itt láttam magyarországon: ebolt Bővebben: link (vajon mire volt jó ezen a fórumon, hogy nem lehet látni az urlt?). De ennek a telefonnak nincs honlapja, számbillentyűzete stb., úgyhogy nem volt meggyőző.
Én ezt használom pár napja - bár csak egy internet szolgáltatón belül -, a skype online shop-nak becézett linkgyűjteményében találtam, de ha skype-ra és usb-re guglizol akkor van rengeteg fajta: CyberPhone K Bővebben: link
Tegnap néztem a hagyományos telefon elé helyezendő kütyüket, de egyszerűen nem találtam olyat, amit ne az elmebeteg paypal rendszerével kellett volna fizetni - márpedig azoknál magyarok nem fizethetnek. Szemmel láthatólag most indul az egész skype hardver biznisz, néhány hónap múlva biztos elmúlik a káosz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest