- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre hozzájutottam nyers plus felvételekhez. Most de tényleg, mivel tud többet az FPS-en kívül? Nézem nézem, látom, hogy jó meg minden, de ha már ilyen akkor más területekre is figyelhetett volna a gyártó. Aki tervezte nem tudta, hogy a 40 perc semmi? Tudta, csak sztak rá.
-
fotosjani
aktív tag
Leellenőriztem a fájlokat de nekem nem talált semmilyen kártékony alkalmazást az Avast.
Lehet a file-upload.net-en valamilyen felugró ablakra kattintottál és akkor telepult a gépre.
Rákerestem az omiga-plus-ra szerencsére nem vírus "csak" kéretlen program,
itt írnak a eltávolítási lehetőségekről. -
steewattyoo
csendes tag
má' nemazért, de ezeket a fájlokat sd kártyára kell másolni és utána azt berakva a kamerádba tudod telepíteni, a gépre nem kell telepíteni semmit.
Ennek fényében ugyanmár hogy sikerült vírust tenned a gépre?
Második kérdés, honnan tudod, hogy vírus, ha nincs vírusirtód, illetve ha van(mivel leírtad a nevét is), akkor fotosjani hogyan tudna jobbat adni annál ami a veszélytelen fájlokra is beriaszt?
nem akarok trollkodni, vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok -
fotosjani
aktív tag
Előre is köszi.
Nem tudom mennyire hasonlít a beállítások funkciói az SJ4000-hez.
De gondolom ha a menü változott is valamelyest, a kifejezések hasonlóak.
Az SJ4000 témájának összefoglalójában megtalálható a fordítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest