- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
avevo
csendes tag
válasz
#43680768 #278 üzenetére
Legjobb esetben is ha utal semlegest adok neki. Tök normális leveleket irtam neki, de hazudozik, most meg napok óta nem válaszol... Sok vevő már csak az ilyen kommunikáció miatt negatívat ad... Am megnéztem melyik cég van a profil mögött, és azalapján látni, hogy nagyon sok oldalon árulnak, és ebayen is több acc tartozik hozzájuk. És sajnos nqgyon sok negatívat írnak róluk. Sajnos nem voltqm körültekintő. Hq rendelés elött nézek így utána tuti nem nála vásárolok. Erről jut eszembe. Az összes terméküket reportolni fogom ebayen, miszerint megtévesztés és félrevezető információkkal dolgoznak.
-
Uncool Ben
tag
válasz
#43680768 #230 üzenetére
Én ugyanígy jártam. Direkt azért rendeltem 11777abc-tól, mert feladási országnak Németország volt feltüntetve (és ugyan a hong kongi árusok sokkal olcsóbbak, de áfával együtt kb. pont ugyanott vagyok), erre kaptam a Postától egy levelet, hogy Hong Kongból érkezett egy csomagom, és fizessek áfát.
Most próbálok levelezni az eladóval, de nagyon durván töri az angolt, és összevissza beszél.
-
Drótszamár
őstag
válasz
#43680768 #203 üzenetére
A NAV-os levélen mit írnak? Honnan jött a csomag, ki a feladó? Ha nem németország, akkor át lettél verve...
Ilyenkor el kell küldeni az utalásról az infókat a levélben megadott e-mail címre (pl paypal screenshot) úgy hogy látszódjon a postaköltség is (az is ha az ingyen van).
Erre ki fogják számolni a 27% áfát, rátesznek még 1500 Ft posta vámkezelési díjat. Ezt majd a postásnak kell kifizetni.
-
mcadam15
csendes tag
-
lolcopterlol
tag
válasz
#43680768 #203 üzenetére
Nyugodj meg. Mindegyik külföldi csomag bekerül a vámra, de nem mindegyikért kell vámot fizetni. A tiédre majd ránéznek és miután látják, hogy Németországból jött már küldik is tovább a postázóba.
Mellesleg itt egy fórum, ami a külföldi rendelésekkel foglalkozik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest