- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaky77
tag
A játék ma délután megjelent! A Steam-en megvásárolható s letölthető vagy aki már megtette mint jómagam is egy kis decrypt után már élvezheti is.
A játék elején egy egyenlőre még ismeretlen helyen ébredünk néhány ''barátunk'' kedves szavára. Viktor Radek és Elexis Sinclaire ''hízelgése'' közben valami megtöri pontosabban szétlövi e meghidt hangulatot s mikor felpíllantunk ott áll nem kissé felfegyverkezve a mindig kislányos Jessica Cannon a megmentőnk.A továbbiakban ő és John R. Blade egyik alkalmazottja JC a hacker segíti utunkat. Az első pár ájuldozás után (ami közben valami olyat látni amit még egyetlen játékban sem tapasztaltam) jöhet egy kis fegyvertelen bóklászás majd a shotgunozás,robbantgatás stb...
Aki valami hihetetlen grafikai újdonságra számít ami a source motor mélyén rejlik csalódni fog. Tulajdonképpen a játék nagyon szép csak valahogy minden képkockáról s tulajdonképpen a játék teljes atmoszférájáról HL2 jut eszembe. Ha nem figyelek a storyra azt hihetném, hogy egy kiegészítővel játszok. (Mellesleg hozzáteszem nagyon jól szórakozom)
Szerintem a fizikán javítottak a HL2höz képest. Rendkívül mulatságos mikor a rocketman-ek hátán lévő palackot kilőve elszállnak mint egy lufi. Illetve amit eddig még nem láttam egyetlen játéknál sem (s férfiként nem bírom kihagyni) végre a keblek is életre keltek. Nincs többé odaragasztott ''beton-cici'', ahogy kell rendesen ringatózik ide-oda
Kb 2-3 órát nyúztam még csak a játékot de élvezem. Persze már most találtam benne egy két rendkívül ostoba hibát de melyik játékban nincs.
Na megyek is és aprítok tovább...
Üdv,
Seaky
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest