Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
biga
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Na igen. Egy város üzemeltetésénél a legnagyobb kihívás amúgy is a közlekedés. Egy szimulátornál ez a legfontosabb rész, hisz minden ezzel függ össze. Az előző simcityk ebben egyértelműen jobbak voltak, mert a fejlesztők felfogták, hogy ezen áll vagy bukik az egész város A mostaniban sok jó megoldás, jó ötlet van, de pont az veszett ki belőle, ami a legfontosabb egy szimulátor esetében: a realizmushoz való közelisége.
-
-
-
sagem
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Na igen, szidjuk itt az EA-t, de amit a Maxis művelt ezzel a játékkal az is szégyen, pedig ugye ez a cég az eredeti alkotója a sorozatnak..jobb lett volna, ha egy másik csapat kap esélyt

Ez a kötelező régiós bohóckodás egy olyan játéktól, amely a single érában lett AAA cím már eleve borzalmas. A multi/online jó dolog, de nem minden játék esetében, pláne nem kötelező módon
-
seederking
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
"Az volt a tapasztalatunk, hogy túlságosan nagy mértékben nőne meg a játék erőforrásigénye,"
Értem viszont külföldi fórumokat olvasgatva látom nem 1-2 ember panaszkodik erre (mármint a kis területre).
Miért nem lehet kiadni egy modot úgy,hogy akár belefűznének egy rendszerigény növekedéséről és a mod telepítésével az erőforrás igény növekedést elfogadó "nyilatkozatot".Így nem lehetne támadni őket ilyen gondokkal. Szerintem ez a nem akarásnak nyögés a vége szitu. -
biga
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Erre én is gondoltam ám! Csakhogy az iparom jórészt közepes technikai szinten állnak, és a lakosságom jó része is ennek felel meg. Egy ideje lényegében szinte csak finomítok a városon, nem építek direkt, hogy kiküszöböljem a változásokból eredő hibákat. A jelenség ennek ellenére masszívan fennáll. Nő a lakosság, az iskolarendszer elég stabil, abban a városban csak egyetem nincs, ennek ellenére a helyzet fennáll. Érdekes módon pl a technológiai szint annak ellenére nem nő, hogy az oktatásom konstans 100%-os lefedettséget mutat, felsőoktatással is, de ennek ellenére folyamatosan nő a munkaerőhiányom. Lehet iskolába járnak munka helyett

-
dilipok
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
nem hiszem, hanem ha kicsereli azt a file-t amit szeretne, akkor elvileg magyar lesz (a kov patch-ig). Bar ha igaz amit mondasz, akkor nem kellene ezzel szivnia, hanem csak origin nyelvet allitani. Bar ez alapjan nem olyan egyszeru az, mint ahogy te azt elkepzelted
[link] -
erik35
csendes tag
válasz
csaba951
üzenetére
Kedves Csaba sajnos én nem rendelkezem a játék magyar nyelvű változatával,de tudom hogy lehetséges az angol nyelvű data.package fájl tartalmát úgy módosítani a hogy magyar nyelvű legyen a játékom. csak ehhez szűkségem van a magyar nyelvi fájl-ra tehát a kérésem továbbra is áll ha valaki lenne olyan kedves hogy átküldje nekem az aktuális updat-el allátott data.package fájlt. erre a címre: erik35@index.hu
-
biga
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Én - pár kezdeti kisérlet után - egy város-trióval állok hasonlóan. Ez néhány dologban könnyebb, néhányban meg (hála a még mindig nagyon bugos erőforrásmegosztásnak régión belül) nehezebb. A régiómban van még egyébként hely, rajtam kívül csak egy idegen van, de neki eddig nem tudtam segíteni, mert nem vagyunk kapcsolatban (még).
Mondjuk én nem egyszer átépítettem már a városokat, így nálam erősebb ütemben fogy a pénz is

-
válasz
csaba951
üzenetére
megkapta 48 eur-ért, az első linkedről
kösziMás:
Párom nem tud teherhajó kikötőt letenni, mert a teherkikötő körül mindenhol valami baja van. Már letörölte körülötte az utakat, házakat, de akkor sem. Annak elvileg hol lenne a helye? Nem mindegy, hogy a teherkikötő milyen messze van a víztől?
köszi -
Telda
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
"A fejlesztőket azóta ki is rúgta az EA, és úgy döntöttek, hogy egy darabig nem jelenik meg belőle új rész."

Pedig az első rész (MOHAA) hatalmas játék volt akkoriban.
Xaels: Sajnos nem, egyenként kell végig kattintgatni. De mintha olvastam volna valahol, hogy majd a jövőben lehet többet is egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk feltűnt az is, hogy a 170k lakosomból már csak 130k van...