Új hozzászólás Aktív témák

• csaba951

veterán

válasz C4mp3r #2383 üzenetére

53 óra játékidő után még mindig az első városom építem. A saját régiómban (16 város) 10 mutatóból 8-ban a Top 5%-ban vagyok. Kivétel az Approval rating (50% - 82) és a Sickness (50% - 7). A városom bevétele eleve pluszban van (a kezdetektől), a kereskedelmi bevételekkel meg pláne! Most 140642796 pénzem van.

Tovább fejlődni nem tudok. Két szomszédos "város" annyira kicsi, hogy együtt nem laknak benne 20000-en. Az egyik együtt indult velem, pénz kellett neki. Küldtem is 30000-ret, a mai napig nem vette át, pedig már többször is belépett azóta. A városával nemigen foglalkozik. A másik -nemrég indult városnak- küldtem 100000000 pénzt. Na, azzal is ugyan ez a helyzet.

A harmadik várost kiépítette egy srác tipp-toppra, erre 4-5 nap játék után elhagyta. Átvenni nem tudom, mert van olyan épülete ami nekem nincs. Kizárásos alapon ez csak a Heroes and Villains Set valamelyik tagja lehet, mert az összes többi dlc-t külön megvettem. Ezt külön nem lehet megvenni, csak a drágább delux kiadásban van benne, szóval nem lesz meg. Külön poén egyébként, hogy a játék indításakor megköszönte, hogy megvásároltam a delux kiadást! :)

Szóval ezek miatt tovább fejlődni nem tudok. :(

Új hozzászólás Aktív témák