- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
53 óra játékidő után még mindig az első városom építem. A saját régiómban (16 város) 10 mutatóból 8-ban a Top 5%-ban vagyok. Kivétel az Approval rating (50% - 82) és a Sickness (50% - 7). A városom bevétele eleve pluszban van (a kezdetektől), a kereskedelmi bevételekkel meg pláne! Most 140642796 pénzem van.
Tovább fejlődni nem tudok. Két szomszédos "város" annyira kicsi, hogy együtt nem laknak benne 20000-en. Az egyik együtt indult velem, pénz kellett neki. Küldtem is 30000-ret, a mai napig nem vette át, pedig már többször is belépett azóta. A városával nemigen foglalkozik. A másik -nemrég indult városnak- küldtem 100000000 pénzt. Na, azzal is ugyan ez a helyzet.
A harmadik várost kiépítette egy srác tipp-toppra, erre 4-5 nap játék után elhagyta. Átvenni nem tudom, mert van olyan épülete ami nekem nincs. Kizárásos alapon ez csak a Heroes and Villains Set valamelyik tagja lehet, mert az összes többi dlc-t külön megvettem. Ezt külön nem lehet megvenni, csak a drágább delux kiadásban van benne, szóval nem lesz meg. Külön poén egyébként, hogy a játék indításakor megköszönte, hogy megvásároltam a delux kiadást!

Szóval ezek miatt tovább fejlődni nem tudok.

Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest