Új hozzászólás Aktív témák

• Ch4r0n

tag

válasz Gausz #1941 üzenetére

Igen dilipok jól mondja közel sincs annyi kapacitásod amennyi kéne a szemét összeszedéséhez ez abból is látszik, hogy pirossal írja ki a 2500-at. Ha sárgával írja az közepesen jó, ha pedig zölddel akkor már szinte minden szemét be van gyűjtve ami már jó.
    Azt is megmondom neked ennyiből, hogy a 70k-s városnak ez k*rv@sok szemét termelés, tehát az következik ebből, hogy a lakosságod tanulatlan.
    A tanult emberek kevesebbet szemetelnek így egy nap nem keletkezik annyi szemeteskuka amit el kell szállítanod.
    Tegyél iskolákat ha lehet minél több félét, hogy minél tanultabb legyen a lakosság és minél kevesebb szemetet termeljenek.
    A napi begyűjtött kukák számát pedig éjszaka ellenőrizd mikor a szemetesek már végeztek az aznapi műszakkal és már behoztak minden kukát aznapra. Én személy szerint 11 és éjfél között szoktam ránézni mi a helyzet, mennyi kukát hoztak be a nap folyamán.
    A szemétégetőt meg úgy helyezd el, hogy lehetőleg figyelembe veszed a széljárást, hogy ne a lakossági övezetek felé vigye a szél a szennyezett levegőt. Ez minden amit tudni kell szerintem. Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák