Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Rewards
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BZoli87
csendes tag
Most lehet teljesen agyhalott vagyok, de a nagy mű(vek) hatásai azok nem az adott egész régióra vonatkoznak?
-
Dale
aktív tag
Én abban bíztam hogy az SC4 a listán lesz, szóval arra megyek rá. Csak az SC3000-et toltam korábban, szóval elfér a gyűjteményben a Deluxe a Rush Hour packkal. Terveztem megvenni Steamen de gondoltam kivárok.

Nekem az új játék szerencsére nem sokat problémázik amúgy, egyedül játszom Sandbox módban, mert "random" (persze...) katasztrófákat nem szeretnék. Jó lenne ha az kikapcsolható lenne, vagy legalábbis annyira ritka mint a valóságban, Japán közel se szív annyit mint bármelyik SimCity kisváros, hetente...
-
Sonja
nagyúr
- Battlefield 3 (Standard Edition)
- Bejeweled 3
- Dead Space 3 (Standard Edition)
- Mass Effect 3 (Standard Edition)
- Medal of Honor Warfighter (Standard Edition)
- Need For Speed Most Wanted (Standard Edition)
- Plants vs. Zombies
- SimCity 4 Deluxe Edition -
Serricon
senior tag
Menni fog az, lehet hogy több idő kell neki mire észreveszi hogy történt valami, de előbb vagy utóbb elkészül.
Nálam most a teherszállító hajók szórakoznak.. elvileg 3 óránként jönnek és 20.000 láda cuccot mozgatnak, ehhez képest ha ránézek tele van a raktár, és áll a termelés, aztán ha megpiszkálom a kikötőt akkor véletlen beindul napi 1-2 hajó.

Lehet hogy van valami hajó limit? A műanyag viszont az jön naponta 90k+ láda, de kifele nem nagyon akar.A másik meg hogy ha nincs cucconként külön hajó, akkor nem azt hoz be amiből nincs, vagy kevesebb van, hanem a másikból pár ládával hogy tele legyen. hol itt a logika?

-
Delta×
senior tag
Akkor biza kidobott pénz mind..
-
Serricon
senior tag
Onnan akartam ellátni a szomszédos városokat..de víz hiányában nem jött össze.

Most ~17k/óra 1590MW jön napelemekből.Arkológiát építettem én is, kicsit késve, de mutatta ahogy töltődik, beraktam a cuccot importba és otthagytam.
Úgy vettem észre, hogy ha egyedül csináltam, akkor megbízhatóbban jelezte ki, míg amikor ketten felesben építettük, akkor hol az egyik, hol a másik cuccát nem fogadta, és ha valami megtelt, később a saját rész újra eltűnt..Szerintem azért lehet mert mindenki más állapotban látja, és a szinkronizációnál valamiért felülírják egymás mentéseit a szomszédok, szóval egyedül megbízhatóbb, szerintem. -
xGP
csendes tag
Nekem is furcsa volt, mikor az arkológiát csináltam, hogy csomó cuccot odavittem és semmi sem változott, de idővel már látható volt változás. Olyan mintha csak időközönként frissítené az állást.
Serricon:
Mihez kell 2400MW ? Nekem 800at termel az atomerőművem, iparvárosom van, a nagy műhöz is szerintem elég sok árammal szállok be, ha jól rémlik valaki még veszi is tőlem és még így is 200 MW körüli feleslegem van.
Mindenesetre vízproblémám nekem is volt, közvetlen a szennyvíztisztító mellett van egy fullos vízpumpa és folyamatosan fogyott a víz. Leromboltam mindkettőt, újraépítettem, mert azt hittem, hogy valami bug. De aztán rájöttem, hogy a szennyvíztisztító nem termel vissza elég vizet. Megoldás az lett, hogy a szennyvíztisztító másik oldalára is raktam egy vízpumpát. -
Serricon
senior tag
Az EUK3-as PH régióban még van pár szabad hely, ha valaki most kezdene újat.
Origin ID: TaligaAz atomerőműhöz kapcsolódva:
Van még egy dolog amire figyelni kell, a kiműveltségen kívül: Víz!
Egy előző városomban leraktam a fullosan kifejlesztett gyors neutron reaktorból 4-et, öröm és boldogság, szennyezés nélkül 2400-at termel.. De egyszer beszólt, hogy elfogyott a víz a pumpa alól, ami lehetetlen(gondoltam én), hiszen mellé volt rakva a szennyvíztisztító, ami pakolta alá a vizet.
Viszont az erőmű nem termeli vissza szennyvízként, szóval kiszáradt az egész város, és el kellett kezdenem vásárolni, hogy visszatöltsem a kút alá a cuccot.
Szóval óvatosan azokon a helyeken ahol alapból kevés a víz... én azóta a napelemet használom, ami nem épp olcsó, de pénz nem számít, ha nincs víz az viszont baj. -
-NRGyP-
tag
Hmm. Az tényleg érdekes, akkor sajnos valami bug lehet. Először én is azt hittem, hogy nem növekszik a mennyiség, de aztán láttam, hogy gyűlik a nyersanyag, csak baromi lassan. De ha nálad egy %-ot sem mozdult a mutató, nem tudom miért lehet. Ez is mutatja, hogy vannak még hibák sajnos bőven.
-
-NRGyP-
tag
Lehet, Ti tudtátok, én figyelmetlen voltam, leírom más nehogy beleszaladjon ebbe a pofonba.
Szval elég jól állt a városkám, gondoltam ideje egy korszerűbb erőműnek, ne az a szennyező olajerőmű legyen. Megépítettem a kellő mennyiségű vízpumpát, hogy elég legyen az ellátás egy atomerőműhöz. Persze olvastam róla, hogy ahhoz képzett munkaerő kell, de ezt sajnos elfelejtettem, így egyetem hiányában be is következett a baj.
Telt múlt az idő, amikor is nagy szirénázások közepette írta, hogy magolvadás, város evakuálása meg minden. Úgyhogy gyorsan le is kapcsoltam, nehogy tovább romoljon a helyzet, meg gondoltam a többi kedves játékostárs sem örülne neki, hogy a régió közepén egy hatalmas sugárzó kráter keletkezik.
Telt múlt az idő, minden helyre jött, maradtam az olajerőműnél, fejlődött a város, de az az elhagyatott atomerőmű baromira kezdett útban lenni, úgyhogy egy akkurátus mozdulattal ledózeroltam az egészet. Persze kiírt előtte egy figyelmeztetést, hogy biztos akarom-e, de rögtön igent választottam olvasás nélkül, (mint kedvenc alaptudású Windows használó családtagjaim) mert hiszen az a biztos
.Na ennek örömére egy hatalmas radioaktív terület lett a jutalmam, meg egy csomó beteg a városban. Szerencsére ez az ipari területen történt, de azért kicsit kapott belőle pár lakóház is, ezért annyi a beteg, hogy még!
Kicsit hosszúra nyújtottam, elnézést, de csak azért írtam ezt le, hogy óvatosak legyetek az atommal, a figyelmetlenségem és a kapkodásom egy nehezen fenntartható várossal jutalmazott meg, Ti legyetek körültekintőbbek!
-
-NRGyP-
tag
Szia!
A nagy mű nézetben ugyebár jelzi, hogy melyik nyersanyagból, mennyire van szükség. Ott tudod be/ki kapcsolni a nyersanyag ellátását a nagy mű felé (van egy "on/off" gomb, mint az épületeknél amikor le akarod állítani őket). Elég lassan szállítják nekem is az ellátóautók. Függ attól is hogy az adott nyersanyagból te használsz-e másra is, nem dolgozza föl azt valamelyik gyár stb. Érdemes a nyersanyaggyártó épület szállítóautóit is növelni, hiszen az is befolyással van az épülő mű sebességére. Amiből nem tudsz te magad gyártani, azt esetleg importálni tudod a kereskedelmi lerakatokba vagy más erre szolgáló épületben.
Egyedül elég nagy meló egy ilyet felhúzni, én most az űrállomással küzdök PHland-en, hát lesz pár nap mire elkészül...
-
biga
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
Oda bizony! Alacsony keresetűbül nem jellemző hiány (könnyű pótolni). A leggazdagabb rétegeket meg jellemzően a kereskedelem hiányolja. Legtöbbször a közepes hiányzik.De az a baj, hogy ezeket a legnehezebb tömegesen csinálni (legalább is nekem). Mert hamar elérik a közepes szintet, de nálam gyakori, hogy átesnek és meggazdagodnak hamar. Innen meg vissza szinte soha nem esnek, csak elhagyják a házakat, amitől meg előbb utóbb a temérdek hajléktalan lesz, amitől meg majd mind visszaesik (plusz ha sok az elhagyott épület attól - legalább is szerintem - nagyon nő a talajszennyezés is. Akkor meg megint nehéz felhozni őket.
Jellemzően ha rögtön az elején nem sikerül jól rétegezni, később már nagyon nehéz.
-
biga
őstag
Az lehet, de az is baj ám! Eleve idegesítő, mikor a gyárak bezárnak, mert nincs munkaerő (vagy nem elég képzett) másik oldalon meg állandóan dobálja a Munkaerőhiányt vagy a Nincs pénz dumát. Ezt azért én nem tartom normálisnak. A legszélsőségesebb példa pl, mikor 3x annyi lakossal (a gyárak területe nem változott) még mindig munkaerőhiányom van (Iskoláim is teljes lefedik őket)
-
Sonja
nagyúr
-
xGP
csendes tag
válasz
Rison77
üzenetére
Ez nálam is gyakori probléma, pedig több, mint 2000 diákom van naponta, minden létező iskolatípus le van rakva, használják is, az oktatási szint pedig majdnem max. Hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy talán nem is a helyi munkaerővel van a gond, hanem akik másik városból jönnek dolgozni, mert ott talán nem így állnak a dolgok. Jobb ötletem nincs.
-
Rison77
senior tag
Üdv,
Az mitől lehetséges, hogy folyamatosan bontanom kell le a gyárakat, mert képzetlen a munkaerő, holott az iskolákban átlag 500-600 tanuló van naponta, az egyetemen pedig 700-800 körül. -
Delta×
senior tag
Hogy küldök anyagot egy nagy mű építéséhez ? mert csinálom a processzorokat meg a műanyagot de nem küldi el.. vagy foggalmam sincs mivan
-
sgery
őstag
Néztem, a tropico 4-nek majdnem ugyan ez a gépigénye, ezért kipróbáltam.
A noti felbontásán (1280X800) maximumra állítva a dolgokat simán elfut. Mediumon pedig rezzenés nélkül. A dokkolóban a monitor 1680-as felbontásához már min-med közötti beállítások kellenek a megfelelő gyorsaságért, maxon is megy, de az már laggol.
De úgyis notin használnám, mert ilyen játékoz nagyon jól jön, hogy tollal is használhatom, nem kell hozzá egér, tehát tábla pc-n tolhatom
Na szóval ezen adatok alapján akkor simán elfut mediumon, nem? (I5, HD3000, 8GB ram, SSD)
-
BZoli87
csendes tag
Újabb hibát észleltem, nevezetesen, hogy a mentőautók egy idő után nem óhajtanak kimenni a sérültekhez
más is tapasztalt ilyet ? -
Delta×
senior tag
Miért van az hogy minden városom ameikel egyetemen elkezdem kutatni a naperőmű telepet 60% körül elromlik és nem lehet viszaállítani..
Mindig kiírja a játék hogy pillanatnyilag nem lehet betölteni próbálkozz késöbb.. és ez 3-4 napon keresztül
Senki se bírja ezt a projektet megcsinálni ? -
Joey89
tag
Sziasztok!
Más régióba, csak meghívás útján lehet bekerülni?
ha igen, valaki meghívhatna vagy felvehetne barátnak, megköszönném

BillyMack89
Üdv
-
jozsi252
veterán
Áh értem így már okés

Illetve lenne még 2 dolog amit elfelejtettem megkérdezni és most jutott eszembe.
1; A topicba páran írták hogy nem tudtak mit tenni a tüntetők ellen ( akik a baktériumok miatt tüntettek ) itt ebben az esetben mi oldja meg ezt a gondot, mit kell építeni hogy ne legyenek bacik? Mert pár youtube-os bemutatón is láttam ilyet.
2; Az lenne hogy én csak a saját városaimat tudom irányítani? Vagy esetleg a szomszéd városokba is áttudok úgy menni hogy tudjam azt is irányítani?
-
Petie
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
ha megépítesz pl egy olajerőművet ami áramot termel és van belőle felesleg, akkor a szomszédok vásárolhatnak tőled és nem kell nekik is építeni, de viszont akkor figyelned kell hogy számukra is legyen mindig elegendő energiafelesleg amit megvehetnek tőled.
ugyanez vonatkozik minden más ilyesmi szolgáltatásra. -
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy 111 ezer lakosú városban egyetlen egy ember sem ment kaszinóba?
Van egy alap kaszinóm (ami mondjuk tegnap működött) és most teljesen nullán van. A termelése -2500, minden turista és lakó 0. Valami bug lehet vagy én vagyok béna?Van repülőterem, kikötőm, távolsági buszom, vonatom + egy szomszéd város.
Ja és két turista látványosságom. -
jozsi252
veterán
Köszi

Amúgy olvastam tegnap egyik hsz-be, már nem tudom pontosan melyikbe hogy azért is jó ha ismerősökkel vagyunk 1 régióba, mert akkor mindenki megkapja a maga feladatát. Tehát ezt úgy kell értelmezni hogy én pl nem várost építek hanem a többiek számára pl szennyvíztisztítót? Vagy víztisztítót, vagy különböző gyárakat csinálok?
Ha így van akkor hogy lehet így "összefogni" Tehát úgymond hogy lesz 5-6 városból 1 nagy város? Tehát hogy érthető legyek a 3 várossal mellettem levőnek hogy fog a szennyvize eljutni hozzám pl? Vagy ez az összefogás csak a kereskedésre van kitalálva?
-
engusz
veterán
Huhh, rögtön egy érdekesség a szervizutakról
-
Petie
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
üdv.
1. igen, és emellé még 16osnál van 4 Nagy Műhöz is terület, amit közösen lehet felépíteni és egész régióra kiterjedő hatása van, pl áram, turisták, munkások, diákok stb.
2. passz erre nem tudok mondani semmit

3. 4. egy régióban lehet több városod igen, minden új városnál kapsz 50e simoleont, de lehet küldözgetni ajándékba is a szomszéd városból. lehetnek különböző városok amik kiegészítik egymást ahogy írtad.
-
engusz
veterán
Százezres városnál kinek mi a tippje az utak elrendezése szempontjából? Bármit csinálok vagy a városon belül vagy azon kívül alakul ki hatalmas dugó. Egyelőre csak kamionokkal szállítom az árut, ezért nqgyon kritikus lenne a tolródások elkerülése
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Teljesen új vagyok a SimCity világában. Most ott tart a projekt hogy keresgélek róla információkat a játékmenetről illetve a többi dologról. Amíg ezekkel nem vagyok tisztában addig nem veszem meg a játékot. A tegnapi nap végigmentem majd minden hozzászóláson, hát nem kevés volt de megérte.
Jó látni hogy lassan rendeződnek a kezdeti nehézségek, már ami a szerver oldali hibákat érinti. Illetve a 16-os régió is nagyon. Viszont lenne 1-2 kérdésem.
1; 16-os régió azt jelenti hogy 16 db 2x2 km-es várost lehet felépíteni azon az adott térképen?
2; Van valahol neten magyar nyelvű leírás hozzá? Nem a manual-ra értem, hanem amolyan "SimCity kezdőknek, avagy hogyan kezdjük el a játékot"
3; Ha bent vagyok egy régióban akkor ott lehet több városom is? Minden csak attól függ hogy mennyi pénzem van?
4; Ha a fenti pontot jól gondolom akkor lehet olyat csinálni hogyha van 3 városom pl, akkor mind a 3-nál más dologra állok rá, akkor úgymond az iparvárosom elláthatja a sima kertvárost?Köszönöm előre is

-
pethYeti
addikt
Kelet 2-n van egy régióm már 3-an vagyunk(16 helyes), ha valaki jönne még, vegyen fel. Origin ID-m: Pethy23
-
RockHaRD
addikt
euk2-es ph régió megvan még, és lakják a ph lakók? Pár napja csak lefoglaltam egy várost, de nem építettem még semmit, most tervezem majd, mert látom, hogy kezdik helyre rakni a játékot.
-
Telda
addikt
válasz
r6man123
üzenetére
Nagy sz@r játék, meg ne vedd, mert úgy sem tetszene
.Szó mi szó valóban elég időrabló, de valahogy csöppet sem unalmas. Korábban nem játszottam hasonlóval, de így is elég jól el vagyok vele.
Vannak hibái, nem is kevés, de így is élvezhető szerintem. Szóval hajrá
.
Demo vagy tört verzió nincs jelenleg. -
csasaKKP
senior tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Igen, van ilyen, hogy energiatakarékos, vagy maximális teljesítményt kívánok-e, hiába van maximális teljesítményen, nem megy. Globális beállításokban mind akkus üzemmódot, mind hálózati üzemmódot maximális teljesítményre állítottam, eredmény 0.
-
OverKiller
tag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Nekem ugyan Nvidia panelem van, de gondolom nem sokban tér el a "piros" verziótól.

Nálam van olyan lehetőség, hogy megadott program szerint mit használjon, először próbáld meg azt bütykölni, meg talán van olyan lehetőség, hogy aktiválod is azt, tehát egyénileg szeretnéd testre szabni, hogy mi mit használjon.
Ha nincs / nem működik. Elvileg kell lennie globál beállításnak, ott nyomd át az ATi kártyára.
Ha az sem hoz előrelépést, akkor lehet, hogy a BIOS-ban kellene kicsit körülnézni, hogy nem-e állt vissza gyárira (valamiért) és alapértelmezetten csak IGP-t használ. -
Blindfish
tag
Katasztrófa ez a játék!
egyszerűen nem tudok lerakni egy rohadt vasúti sínt úgy hogy a teherszállító jó legyen... :/ -
r6man123
senior tag
Srácok beszéljetek le a játékról! Diablo3-mat és GW2-őt fél éve vettem meg, kezd "fájni" a kockaság, ráadásul meló mellett rabolja az időmet.
Jól gondolom, hogy nincs kipróbálható verzió, ne adj isten tört verzió? Megvenném, de nagyon bizonytalan vagyok a dologban, lehet nem kötne le annyira, amennyire szeretném :| -
csasaKKP
senior tag
Srácok, segítsetek!
Nem kapcsolódik szorosan a SimCity-hez, de olyan problémám lenne, hogy AMD-Intel hibrid grafikus rendszerem nem jól működik. A lényeg az, hogy korábban a notebookomon teljesen jól futott a játék, minden maximális beállításon volt és jó is volt a teljesítmény. Tehát a 7670M-en szépen futott a játék. Csakhogy ma játszanék és azt látom, hogy a játék elindításánál már az intro videó akadozik. Természetesen játszhatatlan lett a játék, mindent közepesnél alacsonyabbra kell állítanom... Igen, az Intel IGP-t használja a rendszer. Hiába állítom be a Catalyst-ben, hogy a dedikált GPU-t használnám, nem, nem azt használja. Letöltöttem a legfrissebb béta Catalyst-ot, de így sem akarja az igazságot. Már teljesen kivagyok idegileg, mi a franc baja van?
Köszönöm! -
Blindfish
tag
Csövesekkel mi a teendő???

-
Blindfish
tag
Valaki nem hívna meg egy új területre?? Kelet 1-en játszom!
-
biga
őstag
euk1-es PHland-en van még valak rajtam kívül? Engem kidobott, hogy sérült a városom és javítja, de ahogy ezt várom és körülnéztrm rgx pár elhagyott várost mutat, meg ahol nem elhagyott, ott 0 lakosságot.
-
gyuszaa
őstag
Amd tulajdonosok részére a legújabb beta driverral van egy kis performansz növekedés.
-
Korcsii
őstag
Ez a buszmegállós bug nagyon idegesítő. Elkezdtem irtani őket a forgalmasabb helyeken. Azok nélkül kezelhető a 170 ezres város.
-
biga
őstag
Nekem egy sima Pentiul DC T4500-ös laptopon 4GB RAM-mal i945 IGP-s laptomon is szoktam játszani. Igaz, teljesen alap grafikával, és ha nagyon nagy a város néha már beszaggat, de vgül is nem akciójáték
(Ilyenkor azért annyira már nem szép, kb mint a sc4 közepes graikával
).Na azért legtöbbször nem ezen játszom, de a tiéden ez alapján igen jól kell mennia.
-
Petie
veterán
-
Taibi
csendes tag
Én is hasonló gonddal küzdök, mint néhányan előttem. Megvásárolnám a játékot, de félek, hogy nem futna a gépemen. Demo meg ugye nincsen sajnos.
Szerintetek egy Intel i3-2100 3.1Ghz CPU + Intel HD integrált vga (256mb elvileg) + 4GB ram konfiggal használható volna a játék? -
Korcsii
őstag
válasz
SSJmeszes
üzenetére
Nekem volt már olyan, hogy kb semmit nem rombolt le a katasztrófa (max egy filléres épületet, meg pár kis házat). Ja, meteorraj egyszer eltalálta a vizesblokkot, ami önmagában nem is akkora probléma, csakhogy ezzel együtt eltünteti az összes nedvességet is a földből.
Szerencsére a szennyvíztisztító azóta már újratermelte, de akkor is... Meg múltkor írtam, hogy átment a fél városon a godzilla, és vitt elég sok mindent. -
TheSCRiN
csendes tag
Valaki hasonló gépen (laptop) próbálta már ?
Intel Core 2 Duo P8400 2.4 GHz, ATi Mobility 4650 1 GB DDR3, 4GB RAM
Kár hogy nincs demó, vagy legalább valami benchmark, mert így nem tudom, hogy futna... -
xGP
csendes tag
válasz
dilipok
üzenetére
Nálam is problémák vannak a buszokkal, iskolabuszokkal. A távolsági buszok állandóan dugót okoztak, szóval én meghagytam a pályaudvart, de saját buszom nincs, így egy fokkal jobb a helyzet.
Az iskolabusz nálam is be szokott akadni megfordulásnál. Én azt a megoldást találtam, hogy csak magát az iskolabusz parkolóját bontom le (ha kell, akkor mindet), akkor újra beindulnak, ez olcsóbb megoldás. Az újraépítés másik helyem szerintem nem segít, mert mindenképp meg kell fordulniuk az épület mellett, akkor meg mindegy, hogy hol van az épület. -
engusz
veterán
Jött Godzilla, természetesen az újrahasznosító üzemet és a kereskedelmi lerakatokat rombolta le. Meg úgy 25-30 ezer ember lakhelyét. Kicsit nagy pofon volt a városnak, mert nem csak az egyetlen komoly bevételi forrástól esett el, de még az adófizetők száma is radikálisan csökkent. Lassan, de biztosan sikerült úrrá lenni a káoszon, erre jött egy földrengés, amiben pl. az iskolák pusztultak el. Kicsit célzottnak érzem ezeket a katasztrófákat, éppen ezért nagyon idegesítő egy-egy ilyen eset
Érkezik egy patch, ami javítani fog a közlekedési dugókon és visszakapcsol néhány nem core funkciót is, amit korábban azért lőttek le, hogy javítsanak a szerverek bukdácsolásán. Reggel ugyan frissült a játék, de a közlekedésben nem láttam javulást
-
Petie
veterán
-
Korcsii
őstag
Azt elvileg csak elégetni lehet a szeméttelepen (vagy lebontani a tárolót, és újraépíteni, de akkor talajszennyezettségé alakul).
Más: a buszok csak nálam hajlamosak beragadni a megállóba (a középiskola udvarában pedig sokszor szenved az iskolabusz a megfordulással)? Figyelem a forgalmat, és az ilyen ad-hoc dugókat sokszor ezek okozzák.
-
Delta×
senior tag
Újrahasznosító telephez mit rakjak le hogy a szeméttelep szemetét szépen elkezdje feldolgozni ?
-
Telda
addikt
Valahol van leírás, hogy mit hozott a mai javítás?
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Bújom a netet, de még nem találtam demo-t ebből a játékból. Igazából csak az érdekel, hogy milyen sebességgel fut el a gépemen, hogy egyáltalán megvegyem-e. Mert addig nem akarok feleslegesen pénzt kiadni, amíg nem tudom, hogy élvezhető-e a gépemen :/
Szóval van valahol egy rövid demo változat? -
Ewett
csendes tag
válasz
Mr.White
üzenetére
Nem tudom, hogy megemlíti-e valaki, mert nem volt idegzetem végigolvasni...
Nekem is a vízzel volt problémám. Megoldás: szennyvíztisztító, vízerőmű combo. A szennyvíztisztító visszajuttat vizet a földbe. Egyedül arra kell figyelni, hogy a vízerőműben szűrős modulok legyenek. Kipróbáltam, működik. -
biga
őstag
-
biga
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Érdekes tapasztalattal gazdagodtam én meg. Az említett város ugyebár nagyon nyögve ment, berágtam rá, gondoltam megint letúrom aztán lesz ami lesz. De előtte a nagyobb szolgáltatásokat lekapcsolgattam (amiket úgy gondoltam meghagyok), csak minimálisat hagytam meg (eállt a nagy kórházam, a nagy rendőrségem, az erőművem fele, a teljes tömegközlekedésem, minden oktatásom és így tovább). Készülnék lbontani (le volt pause-olva), na mondom egy próbát megér, mit csinálmak így. Elindítom, kb fél úrán belül már 80k-s a város, és az egyik sarokban megjelentek a gazdag városlakók és kereskedelem. Na mondom ez érdekes, vigyük tovább. Beköltöztettem egy csomó embert az ipar kellős közepére. Ők nem panaszkodnak, az ipar meg úgy belódult, hogy nagyon. Egy-két kisebb (de szigorúan alp!) klinikát rendőrséget, tűzoltót szétszórtam és láss csodát, a város beindulT Igaz, a nagyon gazdag réteg kb másfél óra után hiányolta az iskolát, így az általánost (de csak azt!) visszakapcsoltam. Most 100k körül van ez a város és működik, sosem ment +6000 alá a költségvetésem (inkább felette). Érdekes mindenképpen...
A temérdek lóvéból gondoltam szórok a szomszédoknak, erre egy elhagyatott lett? (ki volt ott, jelentkezzen
), PHaszomat város viszont kapott, de ha jól látom gyalulás alatt van 
VajasHun - hiába szomszéd - sajnos nincs kapcsolatunk, így neked nem tudtam küldeni ?)
-
RockHaRD
addikt
Én most napok óta elő sem vettem a játékot, és valahogy nem is érzek rá késztetést, hogy játszak, mert itt olvasom az egyre több komoly hibát, bugot, és csak felbasz az egész... nincs értelme várost csinálni, mert konkrétan ha valamit elrontasz, és újra kell húzni bármelyik épületet, már ugyebár buktad + az utak miatt szar az egész + ez a szemét-lerakós, újrahasznosítós mizéria... katasztrófa... remélem hamarosan jön egy patch, ami ezeket helyre rakja, és akkor lesz értelme új várost csinálni.
-
-NRGyP-
tag
Na azóta megoldódott a dolog. Valahogy nagy nehezen a kereskedelmi lerakat ki/bekapcsolásával hosszú napok alatt lefogyott a raktárkészlet. Azután ledózeroltam őket, és újakat építettem a helyükre. Megint remekül működnek, azóta 3 milliót már összeszedtek nekem, a kikötővel együtt.
Más gondok akadtak persze. Óriási dugó alakult ki az autópályán. Érdekes, mert csak nyílegyenes útjaim vannak, sőt azóta átalakítottam úgy, hogy három sugárút (most nem jut eszembe a neve, de a legnagyobb) szelje át a várost, egymással párhuzamosan, de akkora a forgalom, hogy lassan szó szerint az egész város egy gigadugó lesz. Pedig nagyon figyeltem az utak elhelyezésére, úgy néz ki a városom mint egy nagy négyzetrácsos füzet lapja...
Na majd holnap meglátjuk mi sül ki belőle, mára elég volt, és már a feleségem is hiányol :Ö.
További jó építkezést mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Autós kamerák
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- EliteBook x360 1040 G8 14" FHD IPS érintő i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook 12" Retina 2015, 8/256, 1.1 Ghz Intel M, magyar billentyűzet
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

más is tapasztalt ilyet ?

.

).