Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
A problémás épületeket bontsd le és építsd fel újra, úgy valószínű eltűnik a bug. Nekem az újrahasznosító gyáramat kellett lebontanom, újra leraktam és azóta működik gond nélkül. Patch előtt már semmi sem segített rajta.
A legtisztább gondolom egy új régió lenne, akkor működni kellene mindennek, amit a patch listában felsoroltak. Azért oda is írták, hogy le kell bontani és újraépíteni a kaszinókat is.
-
biga
őstag
A stat szerint pár 100 ember jön csak. És ez is csak akkor, mikor nagyon leesik a lakosság.
De már mindegy, töröltem

Viszont egyre inkább a felé húzok, hogy hülyeség arra törekedni, hogy ne legyen kereszteződés. Akkor már inkább a T elágazásokat kell erőltetni (nem a 4-et), de abból a lehető legjobban elosztva.
Jó lenne, ha tudnék felüljárókat is csinálni (sík terepen), mert az is nagy segítség lenne.
-
biga
őstag
Na ezt eddig nem vettem észre, köszi

Nem lenne egyébként rossz a játék (bár egyelőre elég messze van az előd szinvonalától), de ezek az apróságok iszonyat idegesítőek. Mutassatok már bárhol a világban pl olyan, mondjuk 20-30e várost, aminek az összes fontosabb útja 2x3 sávos sugárút és ennek ellenére állandóan képes bedugulni, ha kicsit nem figyelsz. Vagy hogy odamegy egy városba egy ipari park, és bár nincs neki megfelelő szinvonalú munkaerő, azért folyamatosan kitartóan olyan üzemek épülnek oda (tehát meg sem próbál a helyi munkaerőkínálathoz igazodni). És sorolhatnám. Szimulátornak erősen elnagyolt. Azért az sc4 - minden hibájával és hiányosságával együtt - erősebb volt szimuláció terén.
-
Serricon
senior tag
Onnan akartam ellátni a szomszédos városokat..de víz hiányában nem jött össze.

Most ~17k/óra 1590MW jön napelemekből.Arkológiát építettem én is, kicsit késve, de mutatta ahogy töltődik, beraktam a cuccot importba és otthagytam.
Úgy vettem észre, hogy ha egyedül csináltam, akkor megbízhatóbban jelezte ki, míg amikor ketten felesben építettük, akkor hol az egyik, hol a másik cuccát nem fogadta, és ha valami megtelt, később a saját rész újra eltűnt..Szerintem azért lehet mert mindenki más állapotban látja, és a szinkronizációnál valamiért felülírják egymás mentéseit a szomszédok, szóval egyedül megbízhatóbb, szerintem. -
biga
őstag
Az lehet, de az is baj ám! Eleve idegesítő, mikor a gyárak bezárnak, mert nincs munkaerő (vagy nem elég képzett) másik oldalon meg állandóan dobálja a Munkaerőhiányt vagy a Nincs pénz dumát. Ezt azért én nem tartom normálisnak. A legszélsőségesebb példa pl, mikor 3x annyi lakossal (a gyárak területe nem változott) még mindig munkaerőhiányom van (Iskoláim is teljes lefedik őket)
-
engusz
veterán
-
trigorin
aktív tag
Lehet, hogy igazad van. De ne csak akkor szinkronizáljon, amikor bezárom a programot. Ha kilépek a főmenübe majd vissza a városba, akkor is már a legutóbbi állapotot szeretném látni, nem pedig egy fél órával korábbit. Ha pedig mégis azt látom, akkor vajon a végén mit szinkronizál fel? A legfrissebbet vagy a visszalépés utáni minimális változtatásokat? Szóval nem tiszta ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest