Új hozzászólás Aktív témák
-
csizs
aktív tag
itt nincs rajta a kártyán, hogy melyik driver kell hozzá, de melyiket használod hozzá?
-
STS120
csendes tag
Én is nehezen találtam meg, de a gyártó honlapján fent van:
[L:http://www.sigmadesigns.com/Support/downloads2.html]
Itt típus és operációs rendszer alapján válassz!Leírhatnád majd, hogy mire jutottál, mert nekem is van ilyen kártyám.
Bár a számítógép felismeri, de nem sikerült képet varázsolnom ,rá - mondjuk azt sem tudom jó-e a kártya, mert egy bontóban vettem. Semmilyen vga in-t nem dugtam bele, úgy próbáltam használni, mint egy PCI-os 2 megás önálló videókártyát. Lehet, hogy ez a baj?Egyébként egy nosztalgia Pentium 1-esbe szántam, Win95OSR2-vel.
-
And
veterán
Ehhez nekem is google kellett
. A lényeg: [link], ezen az oldalon le van írva a 7-pólusú minidin (kompozit- és az svideo-kimenetek) és a 9-pólusú VGA-in csatlakozó kiosztása is. A kártya VGA-kimenete a szokásos. De mint írtam, hagyományos 4-pólusú svideo kábel is belemegy a 7-pólusú aljba.
Ha csak a TV-kimenetek - kompozit v. svideo - valamelyikét szeretnéd használni, a VGA-inputra nem kell kötnöd semmit, azok mindenképp működni fognak. Ha viszont VGA-monitorra szeretnéd a képet kitenni, a H+ kártya VGA-bemenetére már rendszerindulás előtt be kell kötnöt a videokártyád kimenetét az átkötőkábellel, különben a drivere azt ''nem fogja észrevenni'', és menet közben már nem engedi kiválasztani a VGA-outot (igazából a szinkronjelek meglétét próbálja meg detektálni a kártya a bootolás során). Az eredeti VGA-kártya jelét sajnos a Hollywood+ kártya analóg overlay eljárása alaposan rontja, ezért nagy felbontásnál ill. képfrissítési rátánál észrevehetően homályosodik a kép. Ezért én is csak akkor kötöm be a kártyát a VGA-jelútba, ha éppen használom.
-
sirály12
őstag
Még valami.
Most vettem észre, hogy a 6600gt-m ilyen kis ketyeréje beleillik a kari csatijába, már csak az a kérdés, hogy merjem-e használni. -
And
veterán
Hi! Ez lenne a sima H+ kártya, ha minden igaz. Nekem még mindig benne van a gépemben
.
Igen, a VGA-jelet rá kell kötni. Önálló képet csak lejátszáskor ad, egyébként nem. Akkor az alap VGA-nak egy bizonyos kulcsszínű képet kell adnia arra a területre, amelyre a H+ képe kerül. Ha a lejátszás fullscreen, akkor az egész képernyőre az kerül a VGA-kártyáról.
Az összes kábelének a bekötése megtalálható a neten, de a sima svideo kábelt is beledughatod, a kártya sokpólusú minidin-kimenete felülről kompatibilis azzal. -
sirály12
őstag
up. Senkinek nincs/nem volt ilyen karija?
-
sirály12
őstag
Sziasztok.
Erről a karirór kellene minden infó.
És persze lennének kérdéseim is:
- Ha nem kötöm be a vga in-be a régi vga-m jelét, akkor nem is ad képet pl. botoláskor?
Mert nekem nem ad képet.
- Valahol fellelhető a kábelek rajza? Mert a karit magában vettem, és szükségem lenne az svideo kimenetre.
Így néz ki a kicsike: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged