- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
"Ami itt fontos, az a Steering Sensitivity 100%, a Steering Deadzone pedig 0% legyen, mert a kormány azonnali elmozdulását szeretnénk viszont látni a játékban."
Szerintem ez hülyeség, mert:
"Sensitivity / Érzékenység
Az analóg tengelyek (kormány, pedálok) finomra hangolásában nyújt segítséget. 50%-ra állítva teljesen lineáris hatást kapunk, ha például félig nyomjuk be a pedált, akkor ennek a játékban is 50% lenyomás lesz az eredménye. 50%-ról eltérve a pedál lenyomás / kormány-elfogatás <-> játékbeli hatás függvénye exponenciálisan elcsúszik, melyeket jól szemléletnek az alábbi ábrák. Érdemes ezt is lineárisan hagyni, azonban itt kivétel lehet a fékpedál kisebb értékre állítása, mert így a pedálút elején a fékhatás finomabban adagolható, ha meg tökig nyomod, az már úgyis mindegy. "
forrás: Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz -
Dantenero72
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nekem csak egy occó MOMO-m van :S Szerintetek azért érdemes ezeket a beállitásokat kipprobalnom?
ui.: Ez a speed sensitivity nekem nem tiszta :S (Mondjuk alig értek az autokhoz hogy mi hogy és mi micsoda
) Meg hogy a centeringes cuccot kapcsoljuk ki akkor mitől fog a kormany vissza allni alap helyzetre mint ahogy a valoságban teszi? :S -
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ez hatott, még jobb vagyok, köszi a linket
(bár nekem G25 van, de az alapok ugyanazok) -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- Marathon (2025)
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Autós kamera eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Meg hogy a centeringes cuccot kapcsoljuk ki akkor mitől fog a kormany vissza allni alap helyzetre mint ahogy a valoságban teszi? :S
(bár nekem G25 van, de az alapok ugyanazok)